Kisebb kaja gondok?
Van tejsavó, meg kazein is. De hát ha nincs rendes kaja akkor ezek sem tudnak csodát csinálni.
Úgyérted, hogy nem tejsavót vegyek és a tészta után megiszom?
Reggel menjen tisztán tejsavó, ne keverd kazeinnel, mert akkor fontos hogy gyors legyen.
Nem ideális, ha több megy porból, mint a napi beviteled fele, de az még rosszabb, ha nincs meg a mennyiség.
De írtam az első kommentben, hogy jó a hal és a tojás is, csak azt nem vetted figyelembe.:)
Köszönöm Montez! :)
Egyébként figyelembe vettem, csak valahogy nekem úgy tünt, mint hogyha egyformán preferálnád a kettőt. :)
Nagy kár, hogy a pékségekben nem árulnak csirkemellből készült bécsi szeletet, be kéne vezetni :D
Oké értem. Nem is a nincs mit megsütni a probléma, hanem inkább a nincs ki megsüsse. Kajára azért még tellik, nem azt mondom, hogy válogatás nélkül vesszük a kaviárt meg mittom én milyen francia sajtokat, nem így van, de azért a napi húsra tellne. Csak hát mondom, nálunk nem mindenki enne mindig húst.
Sajnos ez van, hogy ebbe a qrva világba, 24 évesen nem tudok elkészíteni magamnak normális ebédet, kivéve a tojásrántottát, szégyen nem szégyen ez van. Meg hát persze kényelmesebb oda ülni a kész kajához, akármi is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!