Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat csináljak...

Milyen gyakorlatokat csináljak hátra?

Figyelt kérdés
Szóval kondizok, és elég vékony vagyok, fejlődök is viszont a hátam le van maradva, túl csontos, és szeretném ha szélesebb lenne. Milyen gyakorlatokat csináljak a hátam edzése érdekében? Előre is köszi! 14/f

2013. okt. 24. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Húzódzkodás, csigás lehúzás, fűrészelés, hashoz húzás.
2013. okt. 24. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ezeket 14 évesen is csinálhatom? Mert hallottam, hogy vannak gyakorlatok amiket nem ajánlatos 16-18 év alatt csinálni.
2013. okt. 24. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeket nyugodtan csinálhatod. Szerintem csak azokra kell vigyázni amik megterhelik a gerincet, pl. nagy súllyal guggolás, felhúzás.
2013. okt. 24. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi akkor valamelyiket beiktatom az edzéstervembe.:)
2013. okt. 24. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Eddig miket csináltál, és hány gyakorlatot egy edzésen?
2013. okt. 24. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ritkán edzettem hátra így az kicsit lemaradt. Más izmokra; mell: fekvenyomás 4x10 ism, bicepsz: egykezessel 4x10 ism, kétkezessel 3x10 ism, tricepsz: fekvenyomás, tolódzkodás 3x10 ism, comb, vádli: lábgép 4x10.
2013. okt. 25. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!