Mivel lehetne növelni karom átmérőjét? Nagyon vékony és magas vagyok, ezret nagyon vékony karom van, sokat mozgok, sportolok, úsztam régen, vállaim viszonylag szelesek de a karom nevetségesen vékony (25cm)
Figyelt kérdés
Mi lenne hatásosabb? Fekvőtámasz, súlyzózás? 18/f
Előre is köszi a válaszokat
2013. okt. 24. 14:03
11/15 anonim válasza:
Ha nincs lehetőséged konditeremre akkor húzódzkodj sokat heti 3-4x mellette fekvőtámasz is mehet + guggolj.Nemrég volt egy cikk ahol leírták, hogy az ektomorfoknak(akik nehezen híznak mint te) azoknak a húzódzkodás is bőven elég a bicepsz fejlődéséhez is.Ezért nem árt variálni a fogás 4-5 sorozatonként.
12/15 anonim válasza:
Az első bekaphatja a brét, én együttérzek :D
Kérdező, nekem 27 volt befeszítve amikor kezdtem... Nem kell beszarni, csak csináljad rendesen.
13/15 A kérdező kommentje:
Oké, megcsinálom amiket mondtatok, nagyon szépen köszönök mindent :D
Remélem be fog vállni, és körülbelül mennyi ideig tart, mennyi idő múlva lesz látható eredmény, mert ez a 2 hónap alatt amig edzettem itthon semmi nem változott :S
2013. okt. 24. 19:12
15/15 A kérdező kommentje:
És akkor bőven elég ha mondjuk amit korábban írtál dolgokat megeszem az adott adagom naponta, mondjuk csirkemell+ túró meg zabpehely, rizs. tészta zsír.. Nem kell iylen tömegnövelő tápszereket ennem?
2013. okt. 24. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!