Pár napja szedek tribulust és kreatint, de már jelentkezik a hatása?
Tribulusból napi egy kapszula 1200 mg-os, és kreatinból monohidrátot szedek, de semmi feltöltés nem volt, csak edzés napokon szedem, előtte fél vagy egy órával.
Már észrevettem pár pozitív hatást.
Éhesebb lettem, mint szoktam ált. lenni, sokkal nagyobb a wc-zési hajlamom, és edzésen pumpáltabb vagyok...
Étkezésen direkt semmit sem változtattam, h ne az legyen a plusz kaja miatt lenne mindez, ugyanazt az étrendet követem mint előtte.
Nektek is volt hasonló tapasztalat?
már jócskán meghaladtam a 30at,
mivel sokszor szedtem már a fentebb említett kiegészítőket, mindig tapasztaltam hasonlót, de akkor a tribulusból és a kreatinból is több ment .
nem lehet placebo, mert ezért írtam, még a kaján sem változtattam, csak a hatásait nézem, amit produkál a két kiegészítő.
Ha 30 felett vagy, akkor valamit a tribulus is segíthet, bár
a legtöbbeknek nem ér semmit.
A probléma a tribulus esetében, hogy a felhasználók túlnyomó többsége nem megfeelelően használja. Az emberek bélrendszere sem a legmegfelelőbb, felszívódás?!?!
Eleve semmit nem jelent hogy 1200mg-os a kapszula, hiszen ha nem jelölik, hogy a kivonat ebben mennyi, akkor sok értelme nincs. Magával a szedésével sincsenek sokan tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!