Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kötitek össze az mindenna...

Hogy kötitek össze az mindennapi életet a testépítéssel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban a diétára:

elhívnak valahová kajálni, mit mondasz? Bocs, inkább a dobozomból eszem a csirke-zöldséget mert most épp szálkásítok? Vagy nem mész el és akkor soha többé nem hívnak inkább el mert tudják hogy úgysem mész?

És ha elhívtok valahová randizni egy lányt (vagy egy fiú elhív titeket, csajok), akkor is megmondjátok neki, hogy "várj, itt most hagyjuk abba a sétát, mert már 5 órája nem ettem" és azzal előkapjátok a kajátokat?

2013. okt. 21. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én még így tömegelésnél is simán előkapom a buszon/suliban/buliban(igen, a party közepén :D) a csirkerizst :D

Akik igazi barátaim, azokkal jót nevetünk együtt a dolgon, a többiek meg bekaphatják, ha nem tetszik :)

2013. okt. 22. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Így van, volt aki nekem is beszólt, hogy minek eszek ennyi rizst, csirkét, leszartam, aztán ráunt.
2013. okt. 22. 16:35
 13/16 anonim válasza:
az ilyeneknek nincs életük,már bocs,akinek ettől függ az élete,hogy épp mikor kajál. Nem eszed meg a maám sütötte sütit,mert most bocsi,nagymuter,éppen szálkásítok? ez szánalmas :DD lehet lepontozni
2013. dec. 2. 13:28
 14/16 anonim válasza:
*mamád
2013. dec. 2. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszönjük kedves utolsó.
2013. dec. 2. 16:28
 16/16 anonim válasza:
Szívesen! :D
2013. dec. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!