Hogy kötitek össze az mindennapi életet a testépítéssel?
Gondolok itt elsősorban a diétára:
elhívnak valahová kajálni, mit mondasz? Bocs, inkább a dobozomból eszem a csirke-zöldséget mert most épp szálkásítok? Vagy nem mész el és akkor soha többé nem hívnak inkább el mert tudják hogy úgysem mész?
És ha elhívtok valahová randizni egy lányt (vagy egy fiú elhív titeket, csajok), akkor is megmondjátok neki, hogy "várj, itt most hagyjuk abba a sétát, mert már 5 órája nem ettem" és azzal előkapjátok a kajátokat?
És ha egy egész hétvégére hívnak el? Tudjátok, társaság, ottalvás, ökörködés, ivászat.
Reggel mit mondjak a házigazdának, nem kérek sem reggelit, sem ebédet, még vacsorát sem, mert majd én bevackolom a dobozaimat a hűtőjébe amit 3 óránként nyitogatni fogok?
De jó, hogy nincs szociális életem :D
1) nem kell aszkéta életet élni, nem dől össze a világ, ha nem eszel 2 óránként. Vagy ha összedől, akkor:
2) a barátaid (ha tényleg azok) csak megértik, hogy neked ez az álmod, és nem fognak utálni miatta.
Én nem fogom megenni a zsömlét meg a parizert, főleg úgy hogy szálkásítok, az biztos..
viszont az nagy pofátlanság, hogyha vendégségben a saját kajám eszem, nem? mert az egyetlen fehérjeforrásom kizárólag az ebédnél lévő rántott hús sült krumpli kombó lenne gondolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!