Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kötitek össze az mindenna...

Hogy kötitek össze az mindennapi életet a testépítéssel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban a diétára:

elhívnak valahová kajálni, mit mondasz? Bocs, inkább a dobozomból eszem a csirke-zöldséget mert most épp szálkásítok? Vagy nem mész el és akkor soha többé nem hívnak inkább el mert tudják hogy úgysem mész?

És ha elhívtok valahová randizni egy lányt (vagy egy fiú elhív titeket, csajok), akkor is megmondjátok neki, hogy "várj, itt most hagyjuk abba a sétát, mert már 5 órája nem ettem" és azzal előkapjátok a kajátokat?

2013. okt. 21. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Egy randi 2 óra általában, már ha utána nem történik semmi, eszel előtte és utána. Elhívnak kajálni? Ott nincs hús? Tömegelésnél meg egészen már, mert akkor mehet a kicsit egészségtelenebb kaja is 1-1 alkalommal.
2013. okt. 21. 20:17
 2/16 A kérdező kommentje:

És ha egy egész hétvégére hívnak el? Tudjátok, társaság, ottalvás, ökörködés, ivászat.

Reggel mit mondjak a házigazdának, nem kérek sem reggelit, sem ebédet, még vacsorát sem, mert majd én bevackolom a dobozaimat a hűtőjébe amit 3 óránként nyitogatni fogok?

2013. okt. 21. 20:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Bocs, csak kicsit ideges vagyok (nem mérges ideges) hogy hogy kéne valahogy a kettőt összekapcsolni hogy mindenképp én is jól érezzem magam de a többiek se nézzenek ufónak.
2013. okt. 21. 20:21
 4/16 anonim ***** válasza:

De jó, hogy nincs szociális életem :D

1) nem kell aszkéta életet élni, nem dől össze a világ, ha nem eszel 2 óránként. Vagy ha összedől, akkor:

2) a barátaid (ha tényleg azok) csak megértik, hogy neked ez az álmod, és nem fognak utálni miatta.

2013. okt. 21. 20:31
 5/16 A kérdező kommentje:

Én nem fogom megenni a zsömlét meg a parizert, főleg úgy hogy szálkásítok, az biztos..

viszont az nagy pofátlanság, hogyha vendégségben a saját kajám eszem, nem? mert az egyetlen fehérjeforrásom kizárólag az ebédnél lévő rántott hús sült krumpli kombó lenne gondolom..

2013. okt. 21. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a barátaid, a lány komolyan gondolja a dolgot, akkor nem fogja zavarni őket! Ha diétázol tényleg vinni kell a kaját, még vendégségbe is, de pl tömegelésnél ha elnyúlik a randi, nyugodtan bekaphatsz egy qyrost pl, nem lesz bajod!
2013. okt. 21. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha a rossz táplálkozás nem rendszeres, akkor nincs baj. Ha néha van pár nap, amikor összevissza kajálsz, az belefér. Tömegnövelésnél pláne.
2013. okt. 21. 21:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Heti-kétheti egy ilyen félrekajálás sok?
2013. okt. 22. 05:43
 9/16 anonim ***** válasza:
ha nem versenyre készülsz, akkor teljes mértékben
2013. okt. 22. 07:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Tömegeléskor heti 1 félrekaja? Bőven belefér.
2013. okt. 22. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!