étrend nélkül ne is edzek?
Valamilyen szinten egész biztosan így is izmosodnál, erősödnél. Persze genetika- és étrendfüggő.
Kezd el nyugodtan, de ne várj nagy eredményeket.
kiegészítő nem kötelező, de a kaja igen. Mármint érted, az adja az energiát, amiatt tud nőni valami. Egy ház építéséhez fa is kell, nem csak szög és kalapálás.
Én is vékony típus vagyok, kevés kiegészítőt szedtem, de a rendes kaja többet ér mindennél. Lehet az elején nehezen nyeled le, mert már nem leszel nagyon éhes, de kell. Kicsit többet kell főzni, kicsit többet kell enni. Anélkül is erősödsz, de nem fog nagyon látszani, főleg vékonyan (mármint lehet kicsit dudorodni fog, de nőni nem igazán)
Ami viszont jó, hogy amikor én edzek akkor automatikusan jön az éhség is. Azokon a napokon csak úgy tömöm magamba a tésztát, úgy kívánom. De ez az elején nem ment, kicsit eröltetni kellett. Viszont ha nem eszek napközben rendesen és kezem közé kerül a súlyzó nagyon hamar kifáradok. Volt, hogy tök motivált voltam, de nem tudtam munka miatt kajálni, és 2 gyakorlat után kifeküdtem, mert teljesen úgy éreztem le vagyok merülve.
Ergo ha nem eszel nincs energiád edzeni és nincs is miből építeni izmot. Lehet olcsóbban és is megfelelő kaját enni, és ha már megfőzöd akkor nincs nagy különbség, hogy 1 kilót vagy 1,5 kilót főzöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!