Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » étrend nélkül ne is edzek?

étrend nélkül ne is edzek?

Figyelt kérdés
ha nincs étrend, az ember ne is edzen, mert hatástalan? Vékony vagyok, de edzenék. Nem azért, hogy kigyúrjam magam, de jó lenne ha lenne hatása és látszódna is egy kicsit legalább. Kiegészítők, étrend nélkül bele se kezdjek, mert minek? Vagy ez ne, így megy?

2013. okt. 20. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
étrend nélkül inkább ne... nekem 1 évbe tellett rájönni
2013. okt. 20. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó étrend nélkül is sokan fejlődnek egy szintig, de nem ártana majd odafigyelni a kajára.
2013. okt. 20. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem hatástalan,max.hátráltatod magad.Mondjuk attól is függ,mennyire nincs étrended.
2013. okt. 20. 19:57
 4/9 A kérdező kommentje:
a genetikám.... Fittebb lettél legalább? Az jobban jönne nekem.
2013. okt. 20. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten egész biztosan így is izmosodnál, erősödnél. Persze genetika- és étrendfüggő.

Kezd el nyugodtan, de ne várj nagy eredményeket.

2013. okt. 20. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Így van, ne várj nagy eredményt, de csináld. Ha később komolyan gondolod majd, akkor megcsinálod az étrendet is...
2013. okt. 20. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
1 évig étrend nélkül csináltam,merem állítani akkor fejlődtem a legtöbbet pusztán azért mert akkor kezdtem.Sokat számít az csináld csak , van otthon például valami hús akkor abból kicsit többet eszel azt kész.
2013. okt. 20. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elején étrend nélkül is fogsz minimális fejlődést elérni, de hamar megáll majd a fejlődés és nem fogsz tudni előrébb lépni, hiszen nem kap a fejlődéshez szükséges tápanyagot a szervezet...
2013. okt. 21. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:

kiegészítő nem kötelező, de a kaja igen. Mármint érted, az adja az energiát, amiatt tud nőni valami. Egy ház építéséhez fa is kell, nem csak szög és kalapálás.

Én is vékony típus vagyok, kevés kiegészítőt szedtem, de a rendes kaja többet ér mindennél. Lehet az elején nehezen nyeled le, mert már nem leszel nagyon éhes, de kell. Kicsit többet kell főzni, kicsit többet kell enni. Anélkül is erősödsz, de nem fog nagyon látszani, főleg vékonyan (mármint lehet kicsit dudorodni fog, de nőni nem igazán)

Ami viszont jó, hogy amikor én edzek akkor automatikusan jön az éhség is. Azokon a napokon csak úgy tömöm magamba a tésztát, úgy kívánom. De ez az elején nem ment, kicsit eröltetni kellett. Viszont ha nem eszek napközben rendesen és kezem közé kerül a súlyzó nagyon hamar kifáradok. Volt, hogy tök motivált voltam, de nem tudtam munka miatt kajálni, és 2 gyakorlat után kifeküdtem, mert teljesen úgy éreztem le vagyok merülve.

Ergo ha nem eszel nincs energiád edzeni és nincs is miből építeni izmot. Lehet olcsóbban és is megfelelő kaját enni, és ha már megfőzöd akkor nincs nagy különbség, hogy 1 kilót vagy 1,5 kilót főzöl.

2013. okt. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!