Szerintetek étrend nélkül, többnyire rendszertelen edzésekkel a genetikai potenciál hány százaléka érhető el?
Ügyes vagyok, leírásba írtam bele a címszavakat...
Hiába, késő van már.
Sajnos igazsàgtalansàg, de van olyan fiatal aki gyorséttermi kaja és hàzikoszt melett kb jobban fejlődik és minőségibben mint aki rendszeresen 100szàzalékosan figyel a kajàra.. Ilyen a legjobb genetika.
Ezek hihetetlen szép fizikumot érhetnének el egy jó étrendel.
Ebből làtszik hogy minden ember màs, és nehánynak jobban kell küzdeni mint a màsiknak.
Reggel semmi kaja, talán valami szendvics, ebéd az mondjuk 3-4 szelet natúr csirkemellszelet rizzsel, este amit találok, rendszerint szénhidrátban dús dolgok, napközben mindezt itt-ott egy kis nasival kiegészítve.
Edzés meg úgy ahogy jön, teljesen kiszámíthatatlan.
Ha nagyon szàlkàs forma vagy akkor akàr működhet is csak ez kevés kaja...
Ha nem vagy az akkor mar elrontottad a reggeli szendviccsel és a nasikkal, meg lemerem fogadni az esti szenhidratos dologgal is.. Plusz ossze visszasag se tesz jot, belott etrend kene.
Nagydarab szörny vagyok, de a zsír annyira nem is zavar mindaddig amíg jön fel az izom. Nassolás alatt olyanokat értek, hogy most is például egy befőttes üvegnyi barack kompótot pusziltam be.
Egyébként sosem értettem, hogy a rendes étrendet mégis hogyafenébe lehet betartani ?
Mármint, napi hatszori étkezés, 1 kg csirke...
Képes egyáltalán ennyit legyűrni az emberi szervezet ? Abban a 3-4 szelet csirkében vajon mennyire fehérje lehet ?
Nem kell 1kg csirke. Egy szelet pedig nem mértékegység, mert nem mindegy mekkora, mennyi volt nyersen.
Napi 2g x ttkg fehérje kell.
De egy átlagos csirkemell szelet, az mégis mennyi lehet ?
Például amiket te szoktál tolni, Montez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!