Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek étrend nélkül,...

Szerintetek étrend nélkül, többnyire rendszertelen edzésekkel a genetikai potenciál hány százaléka érhető el?

Figyelt kérdés
genetika, potenciál, rendszertelenség

2013. okt. 17. 03:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Ügyes vagyok, leírásba írtam bele a címszavakat...

Hiába, késő van már.

2013. okt. 17. 03:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet tippelni, de a közelébe sem leszel annak, amit elérhetnél.
2013. okt. 17. 06:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Így nem lehet megmondani. Mi az étrend nélkül? Van aki naponta ötször eszik alapból, abból négyben van hús, más eszik kétszer, abban sincs fehérje. Mi a rendszertelen edzés? Egy kimarad? Nem mész egy hétig, hónapig?
2013. okt. 17. 08:21
 4/16 clint ***** válasza:

Sajnos igazsàgtalansàg, de van olyan fiatal aki gyorséttermi kaja és hàzikoszt melett kb jobban fejlődik és minőségibben mint aki rendszeresen 100szàzalékosan figyel a kajàra.. Ilyen a legjobb genetika.

Ezek hihetetlen szép fizikumot érhetnének el egy jó étrendel.

Ebből làtszik hogy minden ember màs, és nehánynak jobban kell küzdeni mint a màsiknak.

2013. okt. 17. 11:59
 5/16 anonim válasza:
Még ha minden adatot leírsz, akkor sem tippelhető meg pontos százalék (ennyire nem ismerjük a genetikáját), de azért tényleg jó lenne tudni, mit értesz rendszertelen étkezés alatt. Eszel, amikor jól esik, amit találsz?
2013. okt. 17. 20:50
 6/16 A kérdező kommentje:

Reggel semmi kaja, talán valami szendvics, ebéd az mondjuk 3-4 szelet natúr csirkemellszelet rizzsel, este amit találok, rendszerint szénhidrátban dús dolgok, napközben mindezt itt-ott egy kis nasival kiegészítve.

Edzés meg úgy ahogy jön, teljesen kiszámíthatatlan.

2013. okt. 18. 22:12
 7/16 clint ***** válasza:

Ha nagyon szàlkàs forma vagy akkor akàr működhet is csak ez kevés kaja...

Ha nem vagy az akkor mar elrontottad a reggeli szendviccsel és a nasikkal, meg lemerem fogadni az esti szenhidratos dologgal is.. Plusz ossze visszasag se tesz jot, belott etrend kene.

2013. okt. 18. 22:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Nagydarab szörny vagyok, de a zsír annyira nem is zavar mindaddig amíg jön fel az izom. Nassolás alatt olyanokat értek, hogy most is például egy befőttes üvegnyi barack kompótot pusziltam be.

Egyébként sosem értettem, hogy a rendes étrendet mégis hogyafenébe lehet betartani ?

Mármint, napi hatszori étkezés, 1 kg csirke...

Képes egyáltalán ennyit legyűrni az emberi szervezet ? Abban a 3-4 szelet csirkében vajon mennyire fehérje lehet ?

2013. okt. 18. 22:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem kell 1kg csirke. Egy szelet pedig nem mértékegység, mert nem mindegy mekkora, mennyi volt nyersen.

Napi 2g x ttkg fehérje kell.

2013. okt. 18. 22:30
 10/16 A kérdező kommentje:

De egy átlagos csirkemell szelet, az mégis mennyi lehet ?

Például amiket te szoktál tolni, Montez.

2013. okt. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!