Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek, ha rendszertelen a menstruációm?
Figyelt kérdés
Szinte minden hónapban 5 nappal később jön meg, vagy hamarabb. mikor hogy. így nem tudom kiszámolni a közép időt :(2013. okt. 14. 12:43
1/7 anonim válasza:
védekezés mellett? nem, ez kizárt
2/7 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent, persze, hogy lehetsz terhes!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, babát szeretnénk. Azt hallottam hogy rendszertelen havi vérzés esetén nagyon csekény az esély rá :( igaz? :(
2013. okt. 14. 12:53
4/7 anonim válasza:
akkor nincs akadálya. minden nap szex és megoldva.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel keress fel egy orvost.
6/7 anonim válasza:
Igen nekem is ez volt de lehetsz terhes én isaz lettem
7/7 anonim válasza:
Amúgy meg 5 nap szerintem nem számít feltétlenül rendszertelennek, azt nem erre szokták mondani. Ettől függetlenül ha valaki tényleg babát szeretne, szerintem egy orvossal vizsgáltassa ki magát, ne itt kérjen segítséget ennyi infó alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!