Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy-két tipp edzéshez?

Egy-két tipp edzéshez?

Figyelt kérdés
Osztálytársammal tervezzük, hogy kimegyünk a szabadba edzeni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy miket tudnánk csinálni? Ő szeret kondizni és én is. Kondizni a szabadban? Súlyzókat nem hiszem, hogy viszünk. :D Futás, felülés, fekvő stb... emellett még mik állnak rendelkezésünkre? :) Meg valami kis edzéstervet írnátok amit kint lehetne végezni, és erősödnénk? Azért kérdezek, mert nem vagyok olyan jártas ebben a témában. Köszi a válaszokat előre is! Lehetőleg normális válaszok jöjjenek!

2013. okt. 20. 11:11
 1/6 A kérdező kommentje:
"A hosszantartó kardio mozgás a fogyás, szálkásítás egyik legnépszerűbb módszere" ezt olvastam az előbb, hát... erre is egy-két tippet ? :D
2013. okt. 20. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

na fiygelj

írok neked egy kezdő edzés tervet amit csinálj 3 hónapig legalább utána meg egy komolyabbat utána meg leirom mit kell okvetlenül elolvasnod

Hétfő:

Húzódzkodás

Fekvőtámasz

Felülés

Lábemelés

Guggolás

Hídtartás

Tólódzkodás padon

Kedd:

pihenő

Szerda ugyanaz mint hétfő

csüt:

pihenő

Péntek:

ugyanaz mint hétfő

hétévge pihenő

ez egy átmozgató edzésterv

na most figyelj inkább le sem irom a másikat hanem te tervezd meg ezek alapján:

hósszú lesz a sor

Étrend a legfontosabb:

Ezt csináld legalább egy évig amig lesz rajtad izom

[link]

utána mehet ez ha le akarod pucolni a zsirt

[link]

Gyakorlatok:

[link]

[link]

itt vannak edzéstervek meg gyakorlatok:

[link]

olvasd el a:

Fegyencedzés 1-2-t

Meztelen Harcost

Sárga Kapszulát

és van még egy pár könyv de ezeket mindenképp

aztán blogok,forumok:

[link]

őt nagyon sokat olvastam én is megéri olvasni a blogját

[link]

aztán van még egy csomó mninden de ezeket olvad el mindenkép

ÉS A LAGFONTOSABB AMIT NE FELEDJ AZ IZOM NÖVELÉS 70%-BAN MULIK ÉTRENDEN ÉS 30%-BAN AZ EDZÉSEN

2013. okt. 20. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

ja és azt kihagytam hogy vannak táplálék kiegészitők is ezekröl ne gondold azt amit az átlag hülye hogy "ebbe szteroid van meg tönkre teszi a májat meg kihullik a hajad meg impotens leszel" EZ MIND HÜLYESÉG használhatod őket nyugodtan de csak akkor ha rendbe van az étrended mert anélkül felesleges

KIVÉTEL a multivitamin legalább egy mega daily one

és egy 1000mg-s c vitamin mellé ez a kető kötelező

2013. okt. 20. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és amit irtál utána hülyeség a fogyáshoz szálkásító diéta kell amit linkeltem és mellé legalább heti 3 aerob mozgás pl kocogás séta bicaj a kardio nem égeti annyira a zsirt
2013. okt. 20. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Most komolyan írtál 3 hozzászólást aminek köze se volt a kérdéshez? A szabadban végzett edzés alapjai általában a húzódzkodások.

http://www.youtube.com/watch?v=bqCojo2O7hw

Nyilván nem ezzel kezditek, csak azért linkelem, hogy legyen egy kis tudás a későbbiekre.

Kezdetekre ez jobb: http://www.youtube.com/watch?v=jLCTPFSSUhM 4:30-tól

Az előtte lévő 3 gyakorlatsor meg inkább otthoni alapozásnak jó.

2013. okt. 20. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
azért az tulzás hogy nem volt köze ha láttad volna belinkeltem neki hogy kell kajálni linkeltem egy csomó gyakorlatot amit csinálhat és linkeltem neki egy pát oldalt amit érdemes olvasni és még egy alapozó edzéstervet is irtam
2013. okt. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!