Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok linkelni pár zenét...

Tudnátok linkelni pár zenét edzéshez?

Figyelt kérdés

elkezdem már rendszeresen edzeni minden nap 2-szer de csak úgy hogy ilyen itthoni gyakorlatokat végzek. és engem ami nagyon inspirál meg motivál az a zene. a kérdésem az lenne hogy tudnátok linkelni edzéshez passzoló zenéket? valami ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=M4j19utPFio

én minden edzéshez ezt a zenét hallgatom de jó lenne még több ilyen is. bármilyen zene jöhet, de tényleg csak edzéshez passzoló zene legyen. ha nem tudtok linkelni ilyen zenéket akkor az is jó ha hasonlit rá. persze vannak még pár ilyen zenéim csak nem szeretném minden alkalommal ezeket hallgatni. válaszotokat elöre is köszi.

2013. szept. 4. 13:39
 1/6 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=s-5qMHaA5_0

Az edzést a zene ritmusára csináld! :)

2013. szept. 4. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Az elsőnek jó ízlése van :DD

Fura ilyen zenére edzeni. Engem inkább demotiválna, de ahány ember... nem kötök bele :)

Írd be youtube-ra, hogy "epic soundtracks" vagy "two steps from hell".

2013. szept. 4. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Rockzenére, metálra a legjobb :)
2013. szept. 4. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
hát ezek nem jöttek be. amúgy se szeretem a rock-ot meg a metal-t :/ inkább az olyanok mint amit példaként linkeltem :)
2013. szept. 4. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
epikus zenék között sem találtál ami megtetszett?
2013. szept. 4. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
nem nagyon :/ én az olyan zenéket szoktam halgatni edzéshez amit példaként linkeltem
2013. szept. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!