Osztott edzesnel ez hogy van nalatok?
Figyelt kérdés
Ha peldaul egy nap van mell bicepsz akkor azt hogy csinaljatok? Vegignyomjatok a mellet es ugy a bicepszet vagy egy ilyet egy olyat amig nem vegeztek?2013. okt. 19. 11:18
1/7 anonim válasza:
Érdemes először a mellet végigcsinálni, aztán a bicepszet. Ha nagyon túl vagyok pörögve, vagy kevés az időm, akkor szoktam szuperszettezni.
2/7 anonim válasza:
Én is a mellet lenyomom, majd jön a bic.
3/7 anonim válasza:
Így van, érdemesebb a nagyobb izomcsoporttal kezdeni.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt ertem de lehet rosszul tettem fel a kerdest! :)
Arra lennek kivancsi hogy eloszor a mellre megcsinaltok minden gyakorlatot es utana bicepsz? Avagy mell bicepsz mell bicepsz mell bicepsz mell?
2013. okt. 19. 11:41
5/7 anonim válasza:
Jól tetted fel a kérdést és mi is jól megválaszoltuk. Lenyomjuk az ÖSSZES mellgyakorlatot és majd csk UTÁNA kezdünk bicepszezni. Így okés? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Okes ertettem koszi!
Es minden mas edzesnel is igy csinaljatok?
Mert en eddig felvaltva csinalgattam...:D
2013. okt. 19. 13:06
7/7 anonim válasza:
Én igen. Ha viszont külön kar napom van (mert ugye időnként nem árt edzéstervet váltani), akkor szoktam úgy, hogy felváltva megy a bicepsz gyakorlat a tricepsszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!