Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mell belső részét, hogyan...

A mell belső részét, hogyan kell edzeni?

Figyelt kérdés

2013. okt. 18. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz külön a belső részre edzeni, mivel a mellizmok tapadása vízszintesek, így nem lehet ugyanazon izomrostnak csak a belső részét edzeni. Egyrészt genetika, hogy kinek milyen az izomtapadása, ezen nem lehet változtatni, másrészt meg tömeg kell a mellre nyomógyakorlatokkal, tárogatással, áthúzással és lesz majd fejlett belső rész is.
2013. okt. 18. 19:13
 2/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom, szűk fogású fekvenyomással. Középen megfogod a kétkezes súlyzót. Kinyújtod a két hüvelykujjadat oldalra + még arányosan vagy 10 centi hézagot hagysz, hogy ne tegye tönkre a csuklódat. Elvileg ez a belső részre koncentrálja a terhelést. Így viszont lényegesen kevesebbel bírsz majd nyomni, mint a vállszélességben lévő fogással.
2013. okt. 18. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, olvasd el az első kommentemet.
2013. okt. 18. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2013. okt. 20. 12:12
 5/7 anonim válasza:
Montez. Én ezt testépítéssel kapcsolatos oldalon olvastam, illetve láttam illusztrálva. Nem állítom, hogy ez 100%-ig így, van de nem tetszik ez a "márpedig baromságot mondasz" támadó hangnem.
2013. okt. 20. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem írtam durvát. Szerinted lehet külön edzeni a belső részt? Akkor olvass picit:

[link]

2013. okt. 20. 19:31
 7/7 anonim válasza:

Montez te is olvas.A cikk hibás,és az író is beismerte :)

A mellizom nem 1 részből áll,hanem 2.

1.A kulcscsonthoz tapad

2.A mellizomhoz tapad

A mellizom belső edzésére két gyakorlat hatásos.

1.hagyományos fekvenyomás,de keskeny fogással és a súlyt nem kell leengedni teljesen,inkább a felső holtponton játszani vele

2 kábeles tárogatás

Nekem is ez volt a probléma,hogy hiába vastag mellizmom volt,a belső rész nagy nulla volt.Ezzel a két gyakorlattal rendbehoztam.

2014. febr. 18. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!