Leszoktam a tejről. Jól tettem? Milyen rossz hatásai vannak a tejnek?
Nem okoskodni akarok, de én minden nap iszom a tejet évek óta mert nagyon szeretem igazából. Nagyon rossz hatásai nincsenek max a tejcukor meg ilyesmik, de ez simán belefér ha jó a kajád.Annyi hogy tápértékbe a fehérjetartalmát ne igazán számold bele, de ha szereted igyál nyugodtan.
(Ja és nem a szar bolti tejről beszéltem hanem a termelőtől a normális tej)
De nyugodtan csesszetek le ha hülyeséget írtam.
Pár éve megjelent egy könyv, ami minden betegségért a tejet teszi felelőssé. Majd itt is le fogják írni. De ha csak a fele igaz lenne, már kihalt volna az emberiség.
Ha nincs tejcukor- vagy tejfehérje-allergiád, akkor semmi baj nincs a tejivással. Sok benne a kalcium, ami jót tesz a csontoknak. (Nőknél főleg fontos a tejtermékek napi szintű fogyasztása, megelőzendő a csontritkulást.)
Én is fogyasztom.. A versenyszerü testépitők és a nagyon szigoru étrend nem engedi, de ez nem jelenti, hogy nem lehet.
Bàr a zsìros verzió azért kissé sok.
A tejcukrot mindenki mashogy tudja megemeszteni.
Azt olvastam hogy csak a csecsemök tudjak.
De en most voltam laktoz erzekenyseg meresen
Es tökeletesen megtudom emeszteni 26 evesen.
Szóval egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!