Nincs most proteinem, ha edzés után megiszok fél liter vizet 40-50g szölőcukorral és vagy kreatinnal majd megeszek 4 tükörtojást, az megfelelő lehet ezen időszak átvészelésére?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 09:41
1/17 anonim válasza:
szerintem a normál kaja mindig értékesebb mint a kiegészítõ, csak drágább...
2/17 A kérdező kommentje:
igazad van! Tojás van most bőven szinte minden nap eszek 5-6 db-ot. Edzés után jó akkor?
2013. okt. 16. 10:16
3/17 anonim válasza:
jó a tojás edzés után is. Egyébként a tejsavó gyorsabb tehát edzés után az a jobb, napközben meg a szilárd kaja.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi Montez, de most nincs sajnos, jövö hónapban veszek megint MHN whey-t (nekem bevált) addig tojást nyomatom edzés után. ok?
2013. okt. 16. 10:29
5/17 anonim válasza:
okés, csak Sperseusnak is írtam a kommentemet, hogy nem mindig jobb a szilárd kaja. Edzés után jobb a tejsavó, de ez nem azt jelenti, hogy más nem jó.
6/17 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: nincs protein por, de a gyors ch attól mehet vízzel ugye?
2013. okt. 16. 11:20
7/17 anonim válasza:
ha egyből eszel is utána valami fehérjés kaját akkor mehet.
8/17 A kérdező kommentje:
jó fajta húsos kolbász is jó fehérjének főtt tojás mellé? vagy maradék rántott hús?
2013. okt. 16. 11:27
9/17 clint válasza:
A tojàsnak csak a fehérje részét enném edzés utàn...
A kolbàsz kizàrt.
A hus napközben okés, edzés utàn nem jobb a tojàsfehérjénél.
10/17 A kérdező kommentje:
mi a gond a tojás sárgájával? Abban is van fehérje tudtommal.
2013. okt. 17. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!