Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha így folytatom, mi lesz?

Ha így folytatom, mi lesz?

Figyelt kérdés

Minden este edzek, de csak itthon. Fekvő, lábemelés, híd, guggolás, stb.. Eddig nem edzettem soha semmit, szóval van rajtam felesleg. Nem vagyok az a kifejezett kövér, zsákcipelős parasztgyerek vagyok.

Mostanában kevesebbet is eszek mint szoktam, pl. egy nap: 2 szendvics, 2 pár virsli és kész.

Szóval ilyen étrenddel, és ilyen edzésekkel nőni fogok, fogyni, vagy egyik sem?

2013. okt. 15. 19:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Oké akkor lőjük ki az izomépítést, ha semmi tápanyagot nem eszek és még edzek is, akkor a zsír se megy le meg az izom se épül?

Biciklizni szeretek azt el tudnám kezdeni, mostanában nem voltam!

2013. okt. 15. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
ha keveset eszel, akkor megy le zsír, de sok izom is.
2013. okt. 15. 19:29
 13/15 A kérdező kommentje:

És legalább szinten tartani az izmot se lehet?

Végülis ha torzóról a nagyja lemenne az nekem már elég, utána vissza lehetne építeni

2013. okt. 15. 19:31
 14/15 Szergej55 ***** válasza:
Ilyen étrenddel mi a halált akarsz? Olvasd el és tanuld meg az alapokat, a neten rengeteg helyen megtalálod őket.
2013. okt. 15. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
igen olvass. Google-ba: alapismeretek.
2013. okt. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!