Ha így folytatom, mi lesz?
Figyelt kérdés
Minden este edzek, de csak itthon. Fekvő, lábemelés, híd, guggolás, stb.. Eddig nem edzettem soha semmit, szóval van rajtam felesleg. Nem vagyok az a kifejezett kövér, zsákcipelős parasztgyerek vagyok.
Mostanában kevesebbet is eszek mint szoktam, pl. egy nap: 2 szendvics, 2 pár virsli és kész.
Szóval ilyen étrenddel, és ilyen edzésekkel nőni fogok, fogyni, vagy egyik sem?
2013. okt. 15. 19:04
11/15 A kérdező kommentje:
Oké akkor lőjük ki az izomépítést, ha semmi tápanyagot nem eszek és még edzek is, akkor a zsír se megy le meg az izom se épül?
Biciklizni szeretek azt el tudnám kezdeni, mostanában nem voltam!
2013. okt. 15. 19:23
12/15 anonim válasza:
ha keveset eszel, akkor megy le zsír, de sok izom is.
13/15 A kérdező kommentje:
És legalább szinten tartani az izmot se lehet?
Végülis ha torzóról a nagyja lemenne az nekem már elég, utána vissza lehetne építeni
2013. okt. 15. 19:31
14/15 Szergej55 válasza:
Ilyen étrenddel mi a halált akarsz? Olvasd el és tanuld meg az alapokat, a neten rengeteg helyen megtalálod őket.
15/15 anonim válasza:
igen olvass. Google-ba: alapismeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!