Ha így folytatom, mi lesz?
Minden este edzek, de csak itthon. Fekvő, lábemelés, híd, guggolás, stb.. Eddig nem edzettem soha semmit, szóval van rajtam felesleg. Nem vagyok az a kifejezett kövér, zsákcipelős parasztgyerek vagyok.
Mostanában kevesebbet is eszek mint szoktam, pl. egy nap: 2 szendvics, 2 pár virsli és kész.
Szóval ilyen étrenddel, és ilyen edzésekkel nőni fogok, fogyni, vagy egyik sem?
Ez így lófütyi. Ha zsírt akarzs leadni, akkor szálkásító diéta kell és az erősítő edzések mellé heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés is pl kocogás, bicaj.
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
Köszi az étrendet, de nem áltatok senkit, nem fogok semmi ilyen proteint szedni.
Ha izmot szeretnék növelni, akkor többet kell kajálnom?
A kajám is be van erősen korlátolva, csóró főiskolás vagyok!
de nem azért kajálok keveset, mert nincs kajám, egyszerűen kihúzok egy napot ennyivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!