Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk! Szerintetek a fitness...

Fiúk! Szerintetek a fitness lányok vonzók, vagy inkább túl férfiasak?

Figyelt kérdés

Nekem is eléggé ezekhez hasonló alakom van, de még leállhatok vele. Nem tudom hogy ti hogy viszonyultok az ilyesmihez, nekem mindenesetre nagyon tetszik. Linkelek pár példát, légyszi mondjátok hogy melyik szép, és melyik túlzás. [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 14. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

de egy képet igazán küldhetnél, akár privátban is

2013. okt. 15. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Áhh, alacsony :( :D Amúgy persze, hogy normális, sőt, ha tényleg ilyen alakod van, akkor különlegesnek érezheted magad itthon.

De egy kép tényleg jobban jönne, hogy a valóságot lássuk :P

A linkemről meg le kell venni a végén a zárójelet, de itt a jobb: [link]

2013. okt. 15. 19:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Friss kép nincs még ahol rendesen látszik. 10. válaszoló: Nem úgy értettem hogy egyszer csak túlzottan izmos leszek, hanem hogy már túlzás ez a szálkás alak, és nem nőies. Mert sokan mondták hogy egy nő akkor szép ha puha, meg lehet védeni, de szerintem ez még benne van.
2013. okt. 15. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
wash, vannak alacsony pasik is, nem csak a te magasságod létezik.:)
2013. okt. 15. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt is mondják, hogy legyen puha, meg azt is, hogy legyen törékeny. Ezt add össze. De amúgy nyugi, akármilyen is leszel (pláne, ha valami irányzatot követsz, tehát nem igénytelen, bár még úgy is), mindig lesz valaki, akinek bejössz. Az ilyen alak általában bejön a hasonló sportos srácoknak, nem kell aggódnod.

Amúgy pár kérdéssel odébb egy abnormálisan brutál zsírdisznó mesél arról, hogy imádják a férfiak. Oké, hogy puha, de nem emberi, ahogy kinéz. Ő nem aggódik, te miért tennéd?

Montez: jó, de én most magamról beszélek :D Más nőízlése mit érdekeljen engem? :D

2013. okt. 15. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!