Mennyi az egy főre eső négyzetméterek száma egy fitness teremben?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 19:35
1/6 anonim válasza:
Isteneeeem, és a járókő az öltözőben a fallal párhuzamos, vagy a kissé radikálisabb, átlós fajta?
Ennél specifikusabb kérdést...hát a terem méretétől, az elrendezésétől, és az egyszerre beengedett emberek számától függ.
Argo, honnan tudjuk?
Nyilván ha van esze, nem enged be egy limit felett embereket.
2/6 anonim válasza:
2 négyzetméter, 8,26895 négyzetcenti, de lehet egy tizedet tévedtem!
3/6 A kérdező kommentje:
Ha annyira okos lennél mint amilyennek gondolod magad akkor vmi olyasmit írtál volna h.gépek nélkül 60nm.en kb.40 a max.befogadóképesség v.hasonló... Még jó h.nem csak ilyen gyökerek vannak a világon és már megkaptam a választ... Köszi
2013. szept. 29. 20:03
4/6 anonim válasza:
De ember! Honnan a fenéből kéne tudnunk? Van ezerféle konditerem. A kis falusi maszek túlzsúfolt 60m2-estől a profi, többszintes több száz négyzetméteres edzőtermekig, mégis ilyen kérdésre hogy adjunk pontos választ?
Nyilván nem fogsz megfulladni, de ha tömeg van, előfordulhat, hogy kerülgetned kell az embereket, és nem férsz oda a gépekhez.
5/6 anonim válasza:
Kérdező, te vagy egy barom! Szerinted van ilyen? Láttam már pár termet, van ami zsúfolt, tele gépekkel, a másikban focizni lehetett volna. Melyikről beszélünk? Tegyél fel értelmes kérdést, és kapsz értelmes választ!
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes h.van olyan aki tudott értelmes választ adni a hülye kérdésemre! Azért szoktak ide írni az emberek mert nem tudnak vmit szerintem. Ha hülyeséget is kérdezek v.hülyén, attól még lehet normálisan közölni h.nincs jól feltéve a kérdés... Nem egyből leugatni meg arcoskodni. De köszi a segítséget)))
2013. szept. 30. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!