Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm először volt kondiba,de akkora súlyokkal dolgozik,mint én.Kezdetnek felkapta a 12 kilós kézisúlyzót.Nekem 7 hónap kellett,amíg a 6 kilósról odáig eljutottam.A fekvőpadra is rárakta a 45 kilót.Én most nem tudom a 45-öt 10-szer kinyomni.A tricepszkötélen is annyival csinálja mint én.Szkanderban is simán lenyomott,semmit sem tudtam tenni.2013. okt. 13. 20:24
1/4 anonim válasza:
Előtte sportolt valamit?
Egyébként adottságtól és életmódbeli dolgoktól függ.
Egy jól táplált mezomorf kondi nélkül is le fog nyomni egy alig csipegető ektomorfot pl.
2/4 anonim válasza:
Ezek nem nagy súlyok, én is ennyivel kezdtem 28 éve 15 évesen.
3/4 anonim válasza:
szkander nem mérvadó :) pár hónapja egy 60kg os vézna gyerek úgy rakott le hogy nem is láttam mi történt :) pedig 3 éve edzek 85kg körül mozgok :) elég égő de ez van :(
4/4 anonim válasza:
Hát én 90 kilót kinyomtam első kondira, 14 évesen. Szóval alkatfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!