Tegyük fel hogy elkezdem a fegyencedzést, de súlyfelesleggel. Lehetséges hogy egyszerre fejlődnek az izmaim, és a zsír is kevesebb rajtam?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 20:37
1/3 anonim válasza:
Kezdőknél előfordul zsírleadás és izomnövelés egyszerre, rövid ideig. De legyen szálkásító diétád is.
2/3 anonim válasza:
Igaz, én nő vagyok, de fél éve csinálom a fegyencedzést, jóval többet eszem, mint eddig és folyamatosan fogyok, pedig nem voltam valami kövér. Többen aggódnak értem, hogy eltűnök. :D Pl. nézd meg ezt a srácot: http://www.youtube.com/watch?v=ybJNs0g2PJg Nem volt egy kisgömböc, de azért elég rendesen lefogyott.
Nekem egy férfi ismerősöm csinálja bő egy éve (az ő sikerein felbuzdulva kezdem bele én is), 95 kiló volt, most 73! Igaz, simán kinéz 80-nak is, nem sovány, de mikor mondta, hogy 73 kiló... Alig akartam elhinni. 186 cm magas.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát azóta én is csinálom, kaján nemigen változtattam.
Súlyomat nem tudom mennyi volt előtte, de azért látszik változás, a karomnak használt :)
2013. nov. 23. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!