Az úszás zsírégető mozgás?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér. Elég jó alkatom van, kb. 70kg és 180cm vagyok tehát egyáltalán nem az. Sikerült mostanában elég jó hasizmot fejlesztenem a fegyencedzésnek köszönhetően. Mindent összeeszek mindennel Tehát a hasamon van 1-1,5 kg úgymond felesleg, mert nem látszanak a kockák. Most, hogy nagyjából tudod az alkatom, kordában tudom tartani és lecsökkenteni a testzsír-arányom csak úszással? Heti 2 alkalom. Esetleg futnom kellene mellette még? Válaszokat előre köszönöm.2013. szept. 24. 18:16
1/2 anonim válasza:
Mozgásnak jó az úszás, de zsírt akkor tudsz leadni, ha kalória mínuszban vagy, tehát nem ártana mellé szálkásító diéta is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi utánanézek :)
2013. szept. 24. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!