Melyik éri meg jobban?
A második drágább,viszont 10 adaggal több van benne.Melyikkel jönnék ki olcsóbban?Melyik finomabb?
hát én irtam hogy olcsóbb a fehérje és tényleg igy van
egy kg 3800ft kerekitsünk 4000-ezere 4000 ezer forint 800 gramm fehérje
Hús mondjuk ezt is kerekitsük föl 1500 ft és abba meg olyan 60 gramm fehérje van szóval...
Te AtyaÚrÍsten:
Még mindig itt tartunk?!?!
Kérem szépen hogy a franc-ba lehet testépítésben gondolkodni? Szerintem a kérdező neki se álljon az egésznek.
Az olcsóbb proteinek (pl. A Myprotein Impact Whey) fehérjeára megközelíti, sőt, le is előzi a csirkemellét. Ez persze attól is függ, mennyiért veszed a csirkemellet.
Vagy is a kérdéskor már a kezedben volt a második. Akkor miért kérded, hogy melyik finomabb? Melyik olcsóbb erre a kérdésre olyan egyszerű a válasz.
Az első abban a boltban igen drága, mivel 13.000FT/3kg vagy 25.000FT/6kg- os árakon máshol megvásárolható.
Ha az első 750g-os a második meg 908g-os?!?! Ha az elsőt egyik boltban a másodikat egy másik boltban látod, akkor természetesen egyformá árakat nem fogsz látni. Csupán közel azonos árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!