Akinek nincs pénze jó kajákra az ne gyúrjon mert fölösleges?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:23
11/23 anonim válasza:
Tényleg Monti, ki mondott neked ilyen csúnya dolgokat? :-)
13/23 anonim válasza:
Attól függ kihez nézzük, a Mr.O résztvevőkhöz képest valljuk be, itt mindenki az :D
15/23 anonim válasza:
Nem baj, azok nekem pl nem is tetszenek, mindig egy zsák koksz jut róluk eszembe. Szerintem minden csajnak jobban tetszettek ti, mint ők. És ez azér ez elég lényeges úgy gondolom.:-)
16/23 anonim válasza:
hát de neked sem tetszem kis tömeggel.:)
17/23 anonim válasza:
Az igaz, de valljuk be, nem lehet rossz ott állni a színpadon.
18/23 anonim válasza:
lehet, hogy jövőre ki is próbálom mastersban.:)
19/23 anonim válasza:
Monti bekeményít!:-)
Jó, de azér te vagy 172-3 cm, és amikor azt mondtam, hogy vékony vagy, akkor 73 kg voltál, azér most meg már majd 80kg vagy, az már nem rossz. Ők meg ilyen magasan vagy 125-130 kg-sak, az mer elég durva azér.
20/23 anonim válasza:
az nagyon brutál, de ott már megy növi, pajzsmirigyhormon, inzulin, minden sza r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!