Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akinek nincs pénze jó kajákra...

Akinek nincs pénze jó kajákra az ne gyúrjon mert fölösleges?

Figyelt kérdés

2013. okt. 8. 16:23
1 2 3
 1/23 *Glissade* ***** válasza:
Nem felesleges, csináld nyugodtan.
2013. okt. 8. 16:28
 2/23 anonim ***** válasza:
egy szintig tudsz fejlődni így is. És amúgy sem árt edzeni, sosem fölösleges.
2013. okt. 8. 16:30
 3/23 A kérdező kommentje:
Montez, ez az egy szint mit jelent? En nem akarok hu de nagy lenni hanem elerni egy olyan testalkatot amire mar nem mondjak, h nyurga, vekony stb..
2013. okt. 8. 16:45
 4/23 *Glissade* ***** válasza:
100%

" nem mondják, hogy nyurga"

Ki nem nondja?

2013. okt. 8. 16:49
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ertem mire akartal celozni ezzel...
2013. okt. 8. 16:51
 6/23 anonim ***** válasza:
Ez genetikafüggő, plusz nem tudjuk hogy táplálkozol egyébként. Ha valaki napi két vajaszsemlét eszik, ebédre meg borsólevest, más, mint akinél minden nap hús van, amit akár többször is ehet egy nap.
2013. okt. 8. 17:02
 7/23 *Glissade* ***** válasza:

Arra, hogy nagyon gáz dolog ha azért akarsz edzeni, hogy mások ne mobdják azt, hogy nyurga vagy.

Inkább bele se kezdj!

2013. okt. 8. 17:09
 8/23 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem lehet megmondani. Ismerek olyat, aki szemét kaján él, nem edz és 12-14-es testzsírral 170 centihez 75-78 kiló...

De én meg egész jó kajával is csak lassan fejlődök, mint a legtöbb ember.

Másrészt ugye, amit saxx mond: van olyan, akiknél alap, hogy minden nap hús van, krumplival/rizzsel, van akinél grízes tésztára alapozzák az étrendet.

Az étrend tehát nem attól jó, hogy számolgatod a makrotápanyagot(ettől függetlenül célszerű), hanem attól, hogy jó.

2013. okt. 8. 18:17
 9/23 A kérdező kommentje:
Delelott nem tudom megoldani mivel iskolaba jarok. Tojast, zabot tudok enni, meg altalaba ebed hus szokott lenni.
2013. okt. 8. 18:23
 10/23 anonim ***** válasza:

így van, van akinek eleve jó az étrendje számolgatás nélkül is.

Ja és hogy kire mondják, hogy már nem vézna? Bárkire rámondják, hogy nyüzüge, még én is megkaptam nemrég ,hogy nyeszlett vagyok, pedig nem most kezdtem.:)

2013. okt. 8. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!