Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kombináljam a kajákat?

Hogy kombináljam a kajákat?

Figyelt kérdés
tojást monden nap tudok enni,de már unom...egyszerűen van,hogy önklendezés jön rám,de megeszem mert kell a fehérje...már a rízzsel is így vagyok..nincs ár tippetek,hogy miket lehet pl. a tojásból csinálni amivel változatosabb lesz??Én valamikor főzöm,sütöm,omelettet kszítek,vagy teszek bele vagdaltat,vagy valamit,de azt csak azért,hogy változtasson az ízéd..de már ígysem nagyon csúszik..rízzsel nemtudom,hogy lehet-e valamit kezdeni azt méginkább netudom már enni..:S tésztából eszek sokat,de tudom,hogy az nem a legjobb :/valami jó ötletetek nincs vagy praktikátok amit használtok??mikkel turbozzam a kaját??Köszönöm előre is!!!!
2013. okt. 7. 21:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Diéta alatt natúr rizs megy, szerencsém van, mert a kedvenc kajám volt mindig is, így szeretem most is. Tömegeléskor Dijoni mustár, naturjoghurt, megy, plusz olajokat használok: lenmag, tökmag, olíva, szőlőmag... ezek is jó ízt adnak.
2013. okt. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!