Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor végezzek szénhidrát...

Mikor végezzek szénhidrát visszatöltést?

Figyelt kérdés

3hete diétazok, 184cm/79kg; 195gr fehérjét, 167gr CH-t, 53gr zsírt viszek be ez kb 1950kcal.

visszatöltéskor 2x167gr Ch, 130gr feherje, ~0 gr zsír. 7naponta végzem el, de mindig van 1 olyan nap mikor izmaim ellaposodnak levertnek gyengének érzem magam. kérdésem az hogy jobb lenne ilyenkor ch visszatöltést?? csak az a bajom hogy ez a nap van h 3 -4-5naponta jon el szval mikor hogy. érdemesebb lenne aznap kaloria bevitelt is novelni meg gyakrabban pl 4naponta visszatölteni? nem fog akadályozni a szalkasitasban?

elore is koszonom valaszaitokat!

2013. okt. 7. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az összeesettség érzés lehet pszichés is
2013. okt. 7. 14:06
 2/15 A kérdező kommentje:
igazad lehet, de izmaim puhák laposak olyankor és ha jó sok ch-t bekajálok érzem hogy teltebbek lesznek izmaim és jol erzem magam.
2013. okt. 7. 14:26
 3/15 anonim válasza:

Edző válaszol-ban Bunny leírta, hogy keversz valamit.

Visszatölteni ketogén diétában szokás, ahol szinte 0 Ch-t (30g körül) eszel, majd ezt töltöd vissza. Na most ha te napi 167gr ch-t eszel, akkor miért töltesz? vagy minek? nem értem.

2013. okt. 7. 14:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Olvastam a sárgakapszulát, hülye se vagyok. Látom azért lehülyézet, de nem baj szeretem a stilusát. Azt hogy honnan vettem a 'ch visszatöltést' Nem ketogén diétában, egy másik oldalról: [link]

itt ír visszatöltésről:

2013. okt. 7. 15:22
 5/15 anonim válasza:

#3as vagyok:

Nem tudom, én erről még nem hallottam, én is diétázok, heti egyszer félrekajálok a változatosság kedvéért, visszatölteni nem szoktam. A vége felé majd talán, de akkor ketogén diéta szerint.

Majd Montez megmondja a tutit :) (

2013. okt. 7. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Nagyon alacsony ch-nál érdemes töltögetni 4-5 naponta, de 160g ch-nál nem kell, főleg ha nincs nagyobb fogyás heti 1 kilónál.
2013. okt. 7. 15:29
 7/15 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy jó e, de leirom tapasztalataim hogy mi történt 3hét alatt. ugye 6napon keresztűl szigoriun betartva a leirtakat patika mérleggel kimérve megettem. hetedik nap meg csökkentettem feherjet 130gr zsirt ~0ra, lenmagolajat kilöttem, csirkemellet is aznap foliaban zsir nelkul csinaltam, szenhidratot pedig duplajara noveltem és az nap rizs helyett kölest ettem valtozatossag kedvéért, igy fogytam 3hét alatt 4,2kgot ami látszik. heti 4sulyzos edzés mellett+2szauna+ 3x12p hit edzés ennyi. lehet nem a legjobb de ha hasznalt?
2013. okt. 7. 15:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Az még nem sokat mond, hogy ennyit fogytál, mehetett izomból is. A zsírt ne vedd el teljesen, kell a 0,5g x ttkg. A ch-t csökkentsd majd ha nincs fogyás. A fehérje maradjon legalább 2,5g x ttkg, különben izmot vesztesz.
2013. okt. 7. 15:39
 9/15 A kérdező kommentje:
a féhérje az megvan és ügyelek is rá hogy meg legyen! csak még mindig tudom van e szükség ch visszatöltésre vagy teljesen hülyeség lenne?
2013. okt. 7. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Hintáztathatod picit, de nem kell többszörös visszatöltés mint ketogénnél.
2013. okt. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!