Mikor végezzek szénhidrát visszatöltést?
3hete diétazok, 184cm/79kg; 195gr fehérjét, 167gr CH-t, 53gr zsírt viszek be ez kb 1950kcal.
visszatöltéskor 2x167gr Ch, 130gr feherje, ~0 gr zsír. 7naponta végzem el, de mindig van 1 olyan nap mikor izmaim ellaposodnak levertnek gyengének érzem magam. kérdésem az hogy jobb lenne ilyenkor ch visszatöltést?? csak az a bajom hogy ez a nap van h 3 -4-5naponta jon el szval mikor hogy. érdemesebb lenne aznap kaloria bevitelt is novelni meg gyakrabban pl 4naponta visszatölteni? nem fog akadályozni a szalkasitasban?
elore is koszonom valaszaitokat!
Edző válaszol-ban Bunny leírta, hogy keversz valamit.
Visszatölteni ketogén diétában szokás, ahol szinte 0 Ch-t (30g körül) eszel, majd ezt töltöd vissza. Na most ha te napi 167gr ch-t eszel, akkor miért töltesz? vagy minek? nem értem.
Olvastam a sárgakapszulát, hülye se vagyok. Látom azért lehülyézet, de nem baj szeretem a stilusát. Azt hogy honnan vettem a 'ch visszatöltést' Nem ketogén diétában, egy másik oldalról: [link]
itt ír visszatöltésről:
#3as vagyok:
Nem tudom, én erről még nem hallottam, én is diétázok, heti egyszer félrekajálok a változatosság kedvéért, visszatölteni nem szoktam. A vége felé majd talán, de akkor ketogén diéta szerint.
Majd Montez megmondja a tutit :) (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!