Brachialist hogyan kell megedzeni?
Figyelt kérdés
Tenyeret törzs felé fordítva szoktam kalapács gyakorlatokat végezni brachialisra, viszont sosem érzem széria végén, amit bicepszben vagy mellben szoktam. Egyszerűen mintha meg sem érezte volna az edzést. Persze úgy szoktam csinálni, hogy edzés végére a brachialis teherbíró képessége zéró legyen, de valahogy mégsem tölti el az a fáradtságérzet. Rosszul csinálnék valamit ? Vagy csak gyárilag hibás a brachialisom ?2013. okt. 6. 23:40
11/12 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam, de gyorsan vagy lassan kell ? Folyamatosan vagy lehet egy esetleg két másodperces szüneteket tartani a nyomások között ?
2013. okt. 7. 20:04
12/12 anonim válasza:
legyen szabályos a gyakorlat. robbanékony pozitív szakasszal. a csucsponton picit tartsd meg majd kontrollált és nem lassú negatív szakasz( tehát ne ugy menjen vissza a suly az alaphelyzetbe hogy kb kikapcsolod az izmaidat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!