Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Brachialist hogyan kell...

Brachialist hogyan kell megedzeni?

Figyelt kérdés
Tenyeret törzs felé fordítva szoktam kalapács gyakorlatokat végezni brachialisra, viszont sosem érzem széria végén, amit bicepszben vagy mellben szoktam. Egyszerűen mintha meg sem érezte volna az edzést. Persze úgy szoktam csinálni, hogy edzés végére a brachialis teherbíró képessége zéró legyen, de valahogy mégsem tölti el az a fáradtságérzet. Rosszul csinálnék valamit ? Vagy csak gyárilag hibás a brachialisom ?

2013. okt. 6. 23:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még mielőtt betámadtok, nem csak mellre meg karra edzek, csak azokban a "legorgazmikusabb" a fáradtságérzetem.
2013. okt. 6. 23:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért mert minden mozdulatnál amikor a bicepszed dolgozik dolgozik a brachialis is.
2013. okt. 6. 23:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazán értem, elmagyaráznád ?
2013. okt. 7. 00:20
 4/12 anonim ***** válasza:
A brachialis az a fő hajlítója az alkarnak. Amikor te a kezedet behajlítod egy bicepszgyakorlatnál azt a brachialis is végzi.
2013. okt. 7. 06:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Pontosan, nem bírod izolálni.
2013. okt. 7. 07:12
 6/12 anonim ***** válasza:
igen nem birod izolálni de próbáld meg a húzódzkodást kalapács fogással vagy 21-ezés kalapács bicepszel szerintem akkor érezni fogod
2013. okt. 7. 08:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor egyáltalán nem ritka ez, amit fentebb leírtam ? Mármint hogy nem tudom úgymond kinyírni ?
2013. okt. 7. 17:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Hacsak nem szünteted meg a bicepszed beidegzését vagy nem vágod el az inát, akkor nem igazán fogod tudni csak a brachialissal hajlítani a karod :D
2013. okt. 7. 18:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Az elég szívás. Mert általában előbb fáj az inam mint a brachialisom edzésnél.
2013. okt. 7. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyújtsd ki a kezed a gyakorlatnál, persze azért ne lockold a könyökeidet, de nagyobb tartományon jobban dolgozik a brachialis (is).
2013. okt. 7. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!