Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg ilyen drága a testépítés?

Tényleg ilyen drága a testépítés?

Figyelt kérdés

Elkezdtem kíváncsiságból olvasni a Sárga kapszula c. könyvet, mert hát bennem is felébredt ez a vágy, mint a kortársaimban (tízen-, huszonéves korosztály), hogy esetleg neki kéne állni kicsit kondizni, hogy valamennyi izom legyen rajtam . Még a negyvenedik oldalnál sem tartok, még igazából csak a táplálkozást kezdte el kibontani az író, de már most fogom a fejem, hogy úr Isten, már csak ez havonta simán benne lenne 20-30 ezerben. Tudtam, hogy ez egy pénzigényes sport, ha az ember rendesen akarja csinálni, úgy hogy eredménye is legyen, de ez azért durvának tűnik. Ez tényleg ennyibe kerül?

(Most lehetőleg nem olyanok válaszát várom, akik fél éve járnak le kondiba, ha unatkoznak és a jó ég sem mondaná meg róluk, hogy ők gyúrnak.)

2013. okt. 5. 21:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nos, nekem a napi kajám tuti nincs egy ezres. Itthon csapvíz + sima főtt kaja ami van. Ha kollégiumban vagyok, akkor erre még annyi jön rá, hogy napi 2 üveg ásványvíz, meg pár zsemle az otthonról hozott kaja mellé. És akkor még ilyet nem számoltam bele, hogy vitaminok, táplálékkiegészítők. Addig még el se jutottam, hogy megnézzem, mennyi egy kondibérlet.
2013. okt. 5. 21:26
 12/32 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk nyilván a szerző igyekezett mindent leírni és kicsit lehet, hogy sok ez nekem egyszerre, pár dologra, lehet, hogy egyáltalán nem is lenne szükségem... csak én olyan ember vagyok, hogy nehezen szánom rá valamire magam, de ha elkezdem, akkor szeretem rendesen csinálni, aztán lehet, hogy túl komolyan veszem a leírtakat.
2013. okt. 5. 21:28
 13/32 anonim ***** válasza:
A minimálbér 60-70 ezer. Ebből spóroljon ki napi 100-1500 Ft-ot minimum. :D
2013. okt. 5. 21:28
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Megveszem fillérekért a zabpelyhet, rizst, teljes kiőrlésű tésztát és megveszek naponta 700 gramm csirkemellet.1 hónapra veszek 5-6000 forintért fehérjét és 2000 forintért vitaminokat.Egy kicsivel több megy el kajára de ha azt nézzük, hogy ezért a kis extra ráfordításért milyen tápanyagokat kapok amit a szokványos szar kajálással nem kapok meg nem hogy drágább hanem olcsóbb az étrendem.
2013. okt. 5. 21:29
 15/32 Osynho ***** válasza:

Hát ez az étkezés szörnyű. Nem ártana változtatnod rajta nem csak a testépítés, hanem az egészséged miatt is! Ha meg fejlődni akarsz, akkor pláne. Zsemléből nem lesz izom.

Kondi szokott lenni a sulikban (ha már kollégiumot említettél).

2013. okt. 5. 21:29
 16/32 anonim ***** válasza:
2500 Ft egy doboz omega. Hiányos étrend!
2013. okt. 5. 21:30
 17/32 anonim ***** válasza:
terembérlet havi 10
2013. okt. 5. 21:31
 18/32 anonim ***** válasza:
igen ez igy nem lesz jó ha fontos az egésszéged mihamarabb változtas
2013. okt. 5. 21:31
 19/32 anonim ***** válasza:
ja és terem bérlet inkább havi 5000 böl is meglehet oldani vagy street workoutot csinálod (utcai edzés) és akkor havi 0ft
2013. okt. 5. 21:32
 20/32 anonim ***** válasza:

5000 hol??

télen street?

2013. okt. 5. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!