A drasztikusan sűrű önkielégítés valóban elősegíti a hormonszintek növekedését?
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 19:27
1/57 anonim válasza:
nem, mivel nem tudod feljebb vinni a genetikai maxodnál.
2/57 anonim válasza:
Volt egy felmérés a spektrumon hogy szex után a boxoló nagyobbat ütött többet futott stb. mint azelőtt. Nem tudom igaz e de annyit csinálj amennyi jól esik.
3/57 A kérdező kommentje:
De egy időben amikor napi hatszor vertem mintha jobban fejlődtem volna. Nem tudjátok mi okozhatta ezt ? Akkoriban kezdtem el ízületvédőt szedni, lehet hogy a hoki és az ízületvédő bekavartak egymásnak és szteroidot hoztak létre ?
2013. okt. 3. 19:38
4/57 anonim válasza:
Azért nem vagy okos biokémiából ugye? :)
5/57 A kérdező kommentje:
Építőipariba járok, itt nincs biosz.
2013. okt. 3. 19:40
6/57 anonim válasza:
oks, na mindegy az ízületvédőkből nem lesz szteroid azt elhiheted. Sok veréssel sem fogsz több tesztót termelni. Ha így lenne minden sportoló ezt csinálná egész nap.:)
7/57 Prto3inVitez válasza:
:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D::D kiprobálom aztán megírom okés?
8/57 A kérdező kommentje:
Jó, és akkor mégis mitől fejlődhettem olyan sokat akkor ? Körülbelül kétszer annyit izmosodtam nyolc hónap alatt, mint az azelőtti egy évben !
2013. okt. 3. 19:48
9/57 anonim válasza:
Napi 6? Én már itt leragadtam. :-) Jesszus. Akkor mást nem is csináltál aznap?
10/57 anonim válasza:
akkor verjed 10-szer és felszedsz még 20 kg izmot. Bazz, hogy végre tudom a titkot, én meg itt visszafogom magam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!