Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lazar Angelov milyen szinten...

Prto3inVitez kérdése:

Lazar Angelov milyen szinten koxol?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 23:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan szinten,mint az eszetlen versenyzők,de folyamatosan szedheti napi szinten úgy,mint más a vitamint.
2013. okt. 3. 02:08
 2/13 tap bela ***** válasza:
koxol az biztos
2013. okt. 3. 05:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Cuccol, ez tuti.
2013. okt. 3. 05:56
 4/13 Dogmatix91 ***** válasza:
Szerintem max winstrolt használ, mert méretileg egyáltalán nem kiemelkedő, csak elég száraz.
2013. okt. 3. 08:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod, ehhez nem elég a stana.
2013. okt. 3. 08:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Hogy még jobban kifejtsem: egy stanozolol hatóanyagú készítmény nem fogja megakadályozni az izomvesztést, ugyanis kevésbé androgén. Tehát tuti ment mellé tesztó is. Ennyi izom nem marad szálkáson egy naturálon és ehhez kevés egy winyó az gyenge cucc, nem védi meg az izmokat.
2013. okt. 3. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Koxol, de nem biztos hogy kevesebbet mint egy versenyző (persze nem a Mr.O indulókra gondolok). Aki egész évben száraz, elég keményen kell hogy nyomja, hogy tartani tudja. Szerintem a növi, inzulin olyan nála mint a cukorka.
2013. okt. 3. 08:30
 8/13 anonim ***** válasza:
erről van szó. Dogma, hidd el, orrba-szájba nyomhatnád a winyót, meg sem közelítenéd Lazar formáját ezt elhiheted.:)
2013. okt. 3. 08:32
 9/13 anonim ***** válasza:

koxol?

talán a szénbányászatban dolgozik?

napi 3 szori mekis kaja, oszt így néz ki:)

2013. okt. 3. 16:24
 10/13 Dogmatix91 ***** válasza:
Lehet igazatok van, én a doppinghoz nem értek annyira, csak egyik ismerősöm is elég száraz és ő csak winstrolt használ, abból gondoltam csak. Mert Lazar nem egy izomkolosszus + naturalnak hirdetik mindenhol :D . Ha már itt tartunk. Mit gondoltok Frank Medranoról? Állítólag natural és vega :S Tény, hogy ő sem egy nagy állat, sőt meglehetősen vékony, de én meg róla nem tudom elképzelni hogy natural. Viszont az is igaz, hogy általában az ilyen street workoutos legények elég szárazok szoktak lenni, na de ennyire? :S
2013. okt. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!