Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni kreatinba bele...

Edzés utáni kreatinba bele keverhetem a dextrózt? és ha igen mennyi vizbe?

Figyelt kérdés

2013. szept. 30. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor jó.:)
2013. szept. 30. 18:04
 12/16 clint ***** válasza:

Montez, bízom benne, hogy csak félreértem amit írsz és nem azt írod, hogy minden edzés utáni kreatinos turmix 200 gramm vízet megköt, mert ez azt mondja a sok emberkének, hogy 10 ilyen turmix után 2kg víz marad a testben ami izomnak tűnhet. Ez azért nem ilyen egyszerü, mert egy kreatin transzportrendszerben van 100 gramm cukor és így kb minden edzés után fél kilóval nehezebbek lennénk.

Sztem félreérthető amit írtál, bízom benne nem így gondoltad.

2013. szept. 30. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:
persze, hogy nem így gondolom, csak a cikk céloz erre és én ezt forgatom ki hogy ha még így is lenne, hogy 200g víz kötődne meg az sem gond. Eleve változik az ember vízháztartása, az nem maradna meg napokig.
2013. szept. 30. 18:18
 14/16 clint ***** válasza:
jah bocsánat a cikket nem olvastam el.. :D
2013. szept. 30. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, de Bunny azt mondta hogy az a legjobb hogyha fehérje+szénhidrát+kreatin megy edzés után
2013. szept. 30. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Így van.
2013. szept. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!