Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni kreatinba bele...

Edzés utáni kreatinba bele keverhetem a dextrózt? és ha igen mennyi vizbe?

Figyelt kérdés

2013. szept. 30. 16:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
persze, simán. Fél liter víz kb legyen meg. De remélem fehérje is megy?
2013. szept. 30. 16:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Múltkor olvastam, hogy a kreatint nem szerencsés szénhidráttal, mert akkor vizesít.
2013. szept. 30. 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz az edzés utáni időpontra. Akkor mehet. Más esetben kaja előtt 15-20 perccel kell a kreatin simán vízben.
2013. szept. 30. 16:45
 4/16 anonim ***** válasza:
2013. szept. 30. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:

olvastam már, nekem nem újdonság.:)

A lényeg, hogy edzés után van helye a gyors ch-nak (üresesk a glikogén raktárak) és segíti a kreatin felszívódását. Ilyenkor nem lesz gond a ch-val, de napközben ajánlatos kerülni a gyors szénhidrátokat.

2013. szept. 30. 16:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Sejtettem hogy neked nem újdonság:) Inkább belinkeltem a cikket, mert az többet mond minden szónál:D
2013. szept. 30. 17:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem kell mindent kőbe vésettnek venni ami ott van leírva. Nekem meg van 28 év tapasztalatom, élelmiszermérnöki végzettségem, szóval nem írok azért nagy hülyeséget hidd el.

A tömegnövelőkben is együtt van a ch a kreatinnal és ez nem okoz gondot edzés után , csak akkor ha a hulyegyerek egész nap orrba-szájba issza.

De vitatkozhatunk még, csak akkor te is írj valamit ne csak egy cikkre mutogass kötekedő barátom.:)

Ja még valami: edzés után eléggé dehidratáltak a sejtek, még ha ittál is edzés közben. Szóval nem árt ha egy kis vizet mégis bevonz a ch a kreatinnal együtt edzés után. A hidratált sejt gyorsabban regenerálódik, gyorsabbak az anabolikus folyamatok.

Most te jössz kisgyerek, cáfolj meg! :)

2013. szept. 30. 17:25
 8/16 clint ***** válasza:

ha a kreatint szénhidráttal visszük be az vizesit???

úgy beszélsz róla mint egy androgén szteroidról...

Max zsíros leszel a napi több 100 gramm cukort

2013. szept. 30. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát ja, de amúgy is 1g ch max megköt 4g vizet. Edzés utáni turmixban van kb 50g ch, ami max 200g vizet köthetne meg, ami lófütyi, mert annyi pont kell is edzés után.
2013. szept. 30. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Inkább nem vitatkozom, nem sok alapom van rá:D Kb arról az oldalról, meg innen a válaszaidból tájékozódom:) Csak a kérdés kapcsán eszembe jutott a cikk, gondoltam belinkelem. Nem akartam én itten a szakikba belekötni:)
2013. szept. 30. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!