Edzés utáni kreatinba bele keverhetem a dextrózt? és ha igen mennyi vizbe?
olvastam már, nekem nem újdonság.:)
A lényeg, hogy edzés után van helye a gyors ch-nak (üresesk a glikogén raktárak) és segíti a kreatin felszívódását. Ilyenkor nem lesz gond a ch-val, de napközben ajánlatos kerülni a gyors szénhidrátokat.
Nem kell mindent kőbe vésettnek venni ami ott van leírva. Nekem meg van 28 év tapasztalatom, élelmiszermérnöki végzettségem, szóval nem írok azért nagy hülyeséget hidd el.
A tömegnövelőkben is együtt van a ch a kreatinnal és ez nem okoz gondot edzés után , csak akkor ha a hulyegyerek egész nap orrba-szájba issza.
De vitatkozhatunk még, csak akkor te is írj valamit ne csak egy cikkre mutogass kötekedő barátom.:)
Ja még valami: edzés után eléggé dehidratáltak a sejtek, még ha ittál is edzés közben. Szóval nem árt ha egy kis vizet mégis bevonz a ch a kreatinnal együtt edzés után. A hidratált sejt gyorsabban regenerálódik, gyorsabbak az anabolikus folyamatok.
Most te jössz kisgyerek, cáfolj meg! :)
ha a kreatint szénhidráttal visszük be az vizesit???
úgy beszélsz róla mint egy androgén szteroidról...
Max zsíros leszel a napi több 100 gramm cukort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!