Mit egyek hús helyett, hogy fejlődjenek az izmaim?
Figyelt kérdés
Testépítéssel kezdtem foglalkozni, de az edzők nem tudnak nekem tanácsot adni a táplálkozással kapcsolatban. A csirke helyett valami???2013. szept. 29. 14:54
1/17 anonim válasza:
Ha az edző nem tud, szerinted más tud? A húst nem tudodsemmivel helyettesíteni.
2/17 anonim válasza:
Akkor marad a proteintápkieg, túró, tojás.
A hús miért nem jó neked?
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Számomra ez érdekes, mert eddig sem ettem húst, de mind-e mellett nem vagyok egy nyeszlett gyerek..., mert vannak izmaim :) Lehet, hogy UFÓ vagyok :D
akkor marad a nem túl változatos kukorica, bab, meg a szója..
2013. szept. 29. 15:12
4/17 anonim válasza:
Most írta Montez a választ, erre jössz a szójával :D
5/17 anonim válasza:
Ha vega, ezeket sem eszi meg...
6/17 anonim válasza:
Mármint ha az, én erre gondoltam egyből.
7/17 anonim válasza:
nem mondta.. Simán lehetne akkor is ovo-lakto vega
esetleg ovo-fisco vega, és akkor hal-tojás mehetne.
Én meg vagyok az ovo-fisco-csirke-diszno vega.
8/17 anonim válasza:
Én is az vagyok.:) Múltkor volt itt egy idióta, aki macskából akart fehérjéhez jutni.;)
9/17 A kérdező kommentje:
Pár éve még ettem tojást, meg halat, de már azt sem. Elég macerás így kajálni, de sokkal jobban érzem magam a bőrömben.. :)
2013. szept. 29. 15:33
10/17 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy mennyivel jobb halmentesen táplálkozni. Merthogy a glutén, tejmentességet tényleg sokan előnyként élik meg.. oké. De bakker, amit te írsz.. nos, szubjektív.
A macska meg nem rossz fehérje, én galambra gondoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!