Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dextróz helyett glutamin, de...

Dextróz helyett glutamin, de mennyi?

Figyelt kérdés
Edzés utáni fehérje turmixba, ha szőlőcukor helyett glutamint teszek, akkor mennyit érdemes?
2013. szept. 8. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
7-10 g is már visszatölti a ch raktárakat.
2013. szept. 8. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Diéta miatt teszek bele inkább glutamint, meg eléggé későn is edzek.
2013. szept. 8. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:
10 g-ra gondoltam, csak nem akartam többet tenni, nehogy kidobott pénz legyen, de azt se, hogy kevés legyen
2013. szept. 8. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
jó a 10g, nem lesz kevés.
2013. szept. 8. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Myprotein Glutamint gondoltam rendelek 1 kg-ost, meg 5kg-os tejsavót. Durva, hogy eddig fele annyi glutaminért fizettem annyit, mint a myprotein-nél. Ezt próbálta már valaki? 1kg kb. 6500 Ft
2013. szept. 8. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed, én is a myprotein whey-t szoktam venni.
2013. szept. 8. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
A glutamin az glutamin. Èn viszont a helyedben kiprobalnam glutamin nelkul csak feherjevel a dolgot 1 honapig aztan pedig glutamint 1 honapig hogy van e barmi kulonbseg
2013. szept. 8. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Glutamin inkább ilyen extra betöltéshez szükséges a fehérje+szénhidrát mellé. Én maradnék a fehérje + szénhidrát kombónál, akkor is ha este edzesz, és diéta van. Csak dextróz helyet valami minőségesebb kell.
2013. szept. 9. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!