A fehérje por tényleg úgy készül mint a protein, hogy a tejet megszárítják majd por alakká darálják?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 13:01
1/4 anonim válasza:
Tisztában kéne lenni az alapdolgokkal. Fehérje=protein.
2/4 anonim válasza:
A fehérje por úgy készül mint a fehérje????
Ha te érted akkor magyarázd el?
3/4 anonim válasza:
Amúgy a protein por nem így készül, ahogyan te leírtad, mert abból még kivonják a tejzsírt és a tejcukrot (nagy részben). Max a tejport csinálják így.
4/4 anonim válasza:
Protein= fehérje.
A tejsavóprotein a sajtgyártás során keletkező savóból készül. A még folyékony tejsavóból membránszűréssel eltávolítják a tejcukrot és tejzsírt, majd porlasztva szárítják. Így lesz por állagú magas fehérjetartalmú tápkieg, amit tovább lehet ízesíteni, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!