Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Antibiotikum mennyire gátolja...

Antibiotikum mennyire gátolja a fejlődést?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez a kérdés mindig is foglalkoztatott, de nem adódott arra alkalom még, hogy tényleg egy hozzáértővel megbeszéljem a kérdésem! Az érdekelne, hogy aki beteg és az orvos antibiotikumot ír fel, mennyire veti vissza az embert az edzésben, mivel a szervezetnek éppen elég, hogy azt az erős gyógyszert feldolgozza! Hogy van ez pontosan?

2013. szept. 23. 18:33
 1/6 JayC ***** válasza:
ha antibiotikumot szedsz akkor gondolom nem is edzhetsz, tehát nem fog rosszabbul menni az edzés.
2013. szept. 23. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha rövid ideig szeded, nem kell ilyen miatt aggódnod.
2013. szept. 23. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Az attól is függ miért szedi. Én pl a fogam miatt kaptam tavaly, ugyan úgy edzettem mellette.
2013. szept. 23. 18:58
 4/6 A kérdező kommentje:
3 tabletta az egész! Ma kaptam be az 1. szemet. Lementem edzeni, orvos szóval se mondta, hogy nem lehet mozogni vagy akármi... Egyébként torkom fáj kicsit, meg orrom van eldugulva.
2013. szept. 23. 19:08
 5/6 *Glissade* ***** válasza:

Most majdnem írtam valami szépet...

De nem teszem, mert jó kislány vagyok:)

2013. szept. 23. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Sehogy nincs. Némelyik fokozza a sérülésveszélyt de a legtöbbnek nincs ehhez semmi köze.
2013. szept. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!