Ezzel tudnám fedezni a napi fehérje bevitelt?
Figyelt kérdés
Elkezdtem gyúrni,de sajnos nehezen jutok minőségi fehérjéhez.Most azaz ötletem támadt,hogy mivel nálunk rengeteg a kóbór macska ebböl próbálnám fedezni a fehérje bevitelt.Ezt nem viccből irom normális válaszokat kérnék!!!2013. szept. 23. 08:39
1/15 anonim válasza:
Persze, tudnád. Csak kezdj el utána gyógyszerre is gyűjteni, mert pár dolgot elkapsz majd a macskáktól, na meg majd az állatvédők!
2/15 anonim válasza:
Persze az is jó, vagy patkány, menyét, pocok bármi megfelel, én szoktam varjút is enni, de azt inkább szálkásításkor.:)
3/15 anonim válasza:
sztem egy kutyával jobban jársz azon több hús van és nem kell minden nap vadászni. Kezdhetnéd a szomszédéval.
4/15 anonim válasza:
Vagy a lábadat vágd le, jó sonka lesz belőle, és meg lábat sem kell utána edzeni!
5/15 anonim válasza:
persze nyugodtan, de felhívom a figyelmedet, hogy a ragadozóknak sokszor ehetetlenûl büdõs, rossz ízû a husuk.
6/15 A kérdező kommentje:
Ma kipróbálom,hogy milyen lesz az íze aztán meglátom hogyan tovább.Gondolom ha véletlen elütöm autóval akkor az állatvédők sem fognak feljelenteni.
2013. szept. 23. 12:45
7/15 clint válasza:
Nyersen edd! A főzéstől kimegy belőle a fehérje!
8/15 A kérdező kommentje:
Nyersen azért nem merném megenni.Arra gondoltam hogy grillezem.Azt azért még jólenne tudni,hogy kb mennyi fehérjét tartalmaz.
2013. szept. 23. 13:22
9/15 SSanchez válasza:
Gilisztából csinálsz spagettit, tele van fehérjével, macska az nagyon finom, de tyúkszarban kell pácolni és hagyni egy napig érlelődni, akkor lesz igazán finom.
10/15 A kérdező kommentje:
Tyúkszarba az hülyeség de az a giliszta elég jó ötletnek tűnik.Egyébként már megvan hámozva a macska csak sütés elött beáztattam tejbe!Állitólag omlósz lesz tőle.
2013. szept. 23. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!