Akik tömeget növelnek, nektek is van olyan hogy sokszor nehézkes enni? és nem vagytok éhesek? Már tömni kell néha magamba a kaját.
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 19:41
11/14 anonim válasza:
Mindent?
Na itt a probléma!
Semmiért sem szabad "mindent megtenni", még egy nőért sem, nemhogy pár kiló izomért meg zsírért!
12/14 anonim válasza:
Nézd, ha versenyzõ lennél akkor megértenéd, mert csak így van eredménye. . Hobbi szinten nincs értelme ilyen szinten kínozni magad, de ez mindenkinek a saját döntése, hogy mit vállal be. .
13/14 anonim válasza:
Az én csodaokos szervezetem, "eszem, amennyi jól esik"-alapon beállt kb anorexiás szintre (15,6-os BMI, ha ez mond valamit), az edzés első hónapjaiban nem híztam semennyit, erővel kellett többet ennem, hogy történjen valami. Még pár kiló, és belépek a normál tartományba. Na ezért erőltetem.
De ezt magyarázd be a "100 kiló alatt csak könyvjelző egy férfi"-hívőknek, szerintük direkt lennék alultáplált, az én hibám, és életképtelen vagyok.
Tehát ha ha változtatok, hülye vagyok, de ha olyan maradok, akkor is hülye vagyok.
Még szerencse, hogy utálom az embereket, így nem érdekel a csökött véleményük :D
14/14 anonim válasza:
Ja, és természetesen megkérdeztem erről orvost, és természetesen semmi értelmeset nem tudott mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!