nem muszáj kihagynod, én mindig megyek ha nem vagyok lázas (mondjuk ez nem követendő példa.)
2013. szept. 22. 16:53
2/9 anonim válasza:
én inkább ki szoktam hagyni, ha köhögök vagy taknyos vagyok... levegőt se kapnék és legyengítve könnyebben terjed tovább az egész kór...
2013. szept. 22. 16:56
3/9 anonim válasza:
szóval saját felelősséged, de én kihagynám!
2013. szept. 22. 16:56
4/9 anonim válasza:
Milyen edzést végzel? Ha mások is a közeledben vannak edzésen, akkor nem lenne jó ötlet, mert akár el is kaphatják tőled.
2013. szept. 22. 16:59
5/9 A kérdező kommentje:
Egyedül edzek.
Mondjuk lehet valami abban hogy gyorsabban terjed, mert csütörtök óta vagyok beteg, de pénteken és szombaton letoltam az edzéseket, és mára dugult be nagyon a fülem, eddig csak a torkom kapart.
2013. szept. 22. 17:00
6/9 anonim válasza:
1évben max 1-2 hét? ezt hol olvastad?
én 1.5 havonta hagyok ki ennyit és semmi bajom tőle sőt ,
kell a pihi különben a leggyengébb betegség is megfog :)
2013. szept. 22. 17:13
7/9 A kérdező kommentje:
Szinte soha nem vagyok beteg, szóval most valami durva náthát kaphattam el.
Rosszul érzem magam edzés nélkül, olyan mintha ellustálkodnám az egészet, értitek?
2013. szept. 22. 17:14
8/9 anonim válasza:
épp ezért nem erőltetném az edzést :) most erre a pihenőre úgy tekints mint mondjuk egy kemény lábnapra, csak azért csinálod mert muszáj :D jót fog tenni
2013. szept. 22. 18:01
9/9 anonim válasza:
én ha taknyolok+ köhögök az edzés után/közben mindig jobban érzem magam.Lázasan pihenni kell :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!