Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Muszáj kihagynom az edzést?

Muszáj kihagynom az edzést?

Figyelt kérdés

Meg vagyok fázva, de nem érzem magam betegnek(rekedt vagyok és be van dugulva a fülem, de nem rossz a közérzetem).

Hetente 4-5× edzek, de idén már tartottam egy hét pihenőt tavasszal, két hetet nyáron.

Azt olvastam egy évben max 1-2 hét szünet lehet, én meg már előttem hármat is.

2013. szept. 22. 16:51
 1/9 JayC ***** válasza:
nem muszáj kihagynod, én mindig megyek ha nem vagyok lázas (mondjuk ez nem követendő példa.)
2013. szept. 22. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
én inkább ki szoktam hagyni, ha köhögök vagy taknyos vagyok... levegőt se kapnék és legyengítve könnyebben terjed tovább az egész kór...
2013. szept. 22. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
szóval saját felelősséged, de én kihagynám!
2013. szept. 22. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen edzést végzel? Ha mások is a közeledben vannak edzésen, akkor nem lenne jó ötlet, mert akár el is kaphatják tőled.
2013. szept. 22. 16:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyedül edzek.

Mondjuk lehet valami abban hogy gyorsabban terjed, mert csütörtök óta vagyok beteg, de pénteken és szombaton letoltam az edzéseket, és mára dugult be nagyon a fülem, eddig csak a torkom kapart.

2013. szept. 22. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:

1évben max 1-2 hét? ezt hol olvastad?

én 1.5 havonta hagyok ki ennyit és semmi bajom tőle sőt ,

kell a pihi különben a leggyengébb betegség is megfog :)

2013. szept. 22. 17:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Szinte soha nem vagyok beteg, szóval most valami durva náthát kaphattam el.

Rosszul érzem magam edzés nélkül, olyan mintha ellustálkodnám az egészet, értitek?

2013. szept. 22. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
épp ezért nem erőltetném az edzést :) most erre a pihenőre úgy tekints mint mondjuk egy kemény lábnapra, csak azért csinálod mert muszáj :D jót fog tenni
2013. szept. 22. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
én ha taknyolok+ köhögök az edzés után/közben mindig jobban érzem magam.Lázasan pihenni kell :)
2013. szept. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!