Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilós lehet ez a srác? A...

Hány kilós lehet ez a srác? A képeket megtalálod lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

170 cm magas.

2013. szept. 21. 23:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Utolsó ugye tudod hogy két ember közül amelyikből az egyiknek nagyobb a testzsírszázalékja plusz a nem-versenydiéta-utolsó-hete étrend miatt viz is van megkötve a szervezetében és a másik pedig full száraz és víztelenített a 2. Sokkal izmosabb.
2013. okt. 3. 19:03
 12/29 anonim ***** válasza:
72 kilógramm. Google is your friend.
2013. okt. 3. 19:55
 13/29 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2013. okt. 3. 22:22
 14/29 clint ***** válasza:
sztem 60 körül van, bár ha a google igazat ir akkor nehézcsontu ennyi
2013. dec. 1. 18:59
 15/29 anonim ***** válasza:
182-183akat írnak neki mindenhova magasságra,ez alapján meg a képeken 70-72 kg körül lehet szerintem.
2013. dec. 1. 19:26
 16/29 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem sincs 70-nél több, sőt olyan 65 vagy alatt. De az ego megvan neki ahogy elnézem. Marha keménynek érzi magát a kis pici cicijével. Mivel egy híresség ezért könnyen kideríthető, ha van súly adat róla.
2013. dec. 15. 15:50
 17/29 anonim ***** válasza:
Ja a genetika megmagyarázástól kiakadok. Akkor gondolom Ronnie Colman is sovány korában 2 méter széles volt, mert a genetika. Szerintem a kálcium valamit okoz a szervezetben. Jé hát a testépítők is jó sok kálciumot zabálnak. Biztos csak unalomból. Van amiben genetikailag különbözünk, de hogy senki ne tudna ezen alakitani az vicc lenne. Gyerekkorban aki rengeteg tejet iszik az a sok kálciumtól szépen kifejlődik, aztán a kálcium hiányos megszólal, hogy "ó az a genetika". Hát ja, biztosan.
2013. dec. 15. 16:01
 18/29 anonim ***** válasza:

Utolsó, nyugi van :D

Kicsit gondol át még egyszer.

Igenis genetika, neki pl. elég keskeny a vállöve, éppen ezért az esztétikai kis hiba miatt valószínűleg sohasem lehetne belőle pl. jó testépítő, mert ilyen arányokkal cseszheti. A profi testépítőkön pedig igenis meg lehet mondani soványként is, hogy pedig egyébként jó vázuk lenne hozzá. Ennyire jelentős a genetika.

A kalciumtémához hozzászólván: ha valaki, amíg fejlődik, hiányt szenved fejlődéshez szükséges tápanyagokból, akkor igen, lehetséges, hogy alulfejlett legyen bizonyos értelemben, ugyanakkor az ellentéte is lehetséges, hogy a lehető legjobban kitolja azt, amire genetikailag kódolva van, a helyes életmóddal. De hogy egy felnőtt ember az edzéssel vagy étkezéssel változtatni fog a csontozatán forma szempontjából, ez hülyeség.

2013. dec. 15. 16:10
 19/29 anonim ***** válasza:
én kiskoromban 1 liter tejet megittam naponta a rendes kaja mellé. még se voltam egy hüdemagas gyerek sose.
2013. dec. 15. 22:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Megmondanád egy liter tejben mennyi kálcium van? Mert te egy liter tejet ittál mindennap? Legalább igazi tej volt vagy tejporos? Én ittam igazi tejet, mert nagyszüleimnek tehenei voltak. Van a genetika mi szerint nővekszik az ember, de ennek a genetikának szüksége van ásványi elemekre, stb. Vagy ti csak azért esztek, mert éhesek vagytok? Gondolom most gugli kell, hogy megmondja valaki mi és mennyi dolog van a tejben. Pedig a tejről jobban illik tudni mint a dinnyéről vagy barackról. Vajon miért van a scitec nutritionnál is vitaminok? Hát mert a szervezetnek szüksége van rá. Fontos a fejlődés kialakulásában;)
2013. dec. 16. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!