Mit használhatott ez a srác?
Figyelt kérdés
Mit használhatott ez a srác, hogy nem hízott el és ilyen szépen növekedett 1 év alatt..nagyon érdekelne, komoly válaszokat szeretnék. Előre is köszönöm !
https://www.youtube.com/watch?v=T4AwaR_-cdg
2013. aug. 18. 15:23
1/10 dirtboy válasza:
szteroidot,pontosabban nem lehet meghatározni
2/10 anonim válasza:
Pontosan kiszámolt tömegnövelő étrendje volt, és jó genetikája. Azt, hogy cuccolt e mellette, nem tudhatjuk.
3/10 dirtboy válasza:
Montez,azért sejthetõ ha 1 év alatt ennyit változott,nem? de! :)
4/10 anonim válasza:
De, csak ha leírom, akkor jön pár ember, hogy simán elérhető és én vagyok a kocsog.;)
5/10 dirtboy válasza:
akkor most majd engem támadnak be :)
6/10 anonim válasza:
Nem, mert már ketten vagyunk.:)
7/10 dirtboy válasza:
afrancba,pedig már milyen rég vitáztam online.
8/10 anonim válasza:
Azért nem hízott el mert az a szerencsés alkat aki egész nap zabálhat és nem hízik el:D.
9/10 anonim válasza:
Hah, persze, ez csak a jó öreg szalonna meg kenyér, nem koxolt a csaló fehérjeporral, fuj. Akkor már rég vesebeteg lenne. Bezzeg, ha ti is szalonnát, meg egyéb normális kaját ettetek volna, nem gyanúsítanátok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10 anonim válasza:
Akkor itt csesztem el. Váltok is szalonnás étrendre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!