Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legjobb tippek mell edzésre?

Legjobb tippek mell edzésre?

Figyelt kérdés

Kb. 2 évig csináltam súlyzós edzést,1 éve SW-t csinálok.

De egyszerűen a mellem nem képes fejlődni..egyre jobban növök vállra,hátra,de a mellem alig akar nőni..egyre csunyábban néz ki,hogy a hátam,vállam tök nagy a mellem meg nem is látszik,mert már a vállam is eltakarja szinte..

Sajnos beljebb van a mellem,mint a hasam,ezért nehezebben tudom megedzeni..Eddig arra jöttem rá,hogy nekem sokkal jobban lejjebb kell engedni magam,mint másnak,mert később kezd el dolgozni a mell izmom..nagy nehezen meg tudom edzeni,de akkor is inkább csak a külső részét! Táplálkozással kapcsolatosat ne írjatok,mert meg van,mindenem fejlődik kivéve a mellem!Mell edzés után tartok 1 nap szünetet és direkt nem mozgok semmit,csak eszek,hogy a legjobban regenerálódjon.

2013. szept. 17. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen ismétlésszámmal edzel rá? Van izomlázad edzés után, érzed az izmot edzés alatt?
2013. szept. 17. 16:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Nagyon lassú mozgással csinálom,3 sec negatív szakasz 1 sec megtartás,vissza is ugyanúgy..olyan 8-as ismétlésszámmal megy..általában ennyivel csinálom,mindig probálom nehezíteni,hogy ne tudjak 8-nál többet csinálni..

Van egy másik probléma amiről sose olvastam,így nem tudom mitől lehet.Én úgy vettem észre elég hamar regenerálódik az izmom.De valamiért egyik mell edzésnél nagyon bedurran,érzem a mellem,valamelyik edzésnél pedig szinte alig érzem és inkább a segédizmokban érzem a terhelést!

És ez hétről hétre változik,arra gondoltam hogy nem piheni ki eléggé és azért nem érzem,de a testem érzi,hogy kipihent és készen áll új edzésre!Valamikor heti 2x edzek mellre(fekvőtámasz,tolódzkodás) valamikor heti 1x,nem igazán vettem észre különbséget.

2013. szept. 17. 16:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Izomlázam csak kicsit szokott lenni,akkor is inkább az első vállamban meg a mellem legszélén,ha kihagyok 2 hetet utána szokott eléggé izomlázam lenni.
2013. szept. 17. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a szöveget, mert sietek, szóval ha ezt már próbáltad, bocsi.

Tipp: előbb csinálj tárogatást, áthuzást, és csak utána fekvenyomást. 12-es ismétléssel, és MINDEN sorozat legyen nagyon megerőltető.

Ez talán segíthet.

2013. szept. 17. 17:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy ideje már nem járok konditerembe,ezért itthon csinálok fekvőtámaszokat.
2013. szept. 17. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám a magasabb ismétlésszámot, 12 körül nyomnék, tárogatást is úgy csinálnám.
2013. szept. 17. 17:10
 7/10 A kérdező kommentje:
És ha azért van,mert túl erősek a mellemhez képest a segédizmok ezért inkább csak azok dolgoznak?Régen mikor megkértem mutert üljön a hátamra,miközben fekvőztem,jobban megedzette,mert hátulról a mellemre vitte a súlyt..
2013. szept. 17. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasszal önmagában nem lesz nagyon izmos melled, ha ilyen a genetikád. Kellenek egyéb gyakorlatok is, pl tárogatás, tolódzkodás, áthúzás. Több szögből érdemes megedzeni az izmokat.
2013. szept. 17. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Váltott edzés kéne, nem állandóan ugyanolyan terhelés. A mellizom alakja, formája genetika.
2013. szept. 17. 22:50
 10/10 djsonik ***** válasza:
Kérdező, nekem ugyanilyen problémám van, csak épp a vállammal. Sajnos míg váll gépen 30kilót nyomok ki és azt is a tricepszemben érzem leginkább, mellből kinyomok tárogató géppel 60 kilót fekvenyomás szintúgy 60-65. És nagyon nehezen veszem magam a váll edzésre mert nem látok fejlődés és ez demotivál:/
2013. szept. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!