Legjobb tippek mell edzésre?
Kb. 2 évig csináltam súlyzós edzést,1 éve SW-t csinálok.
De egyszerűen a mellem nem képes fejlődni..egyre jobban növök vállra,hátra,de a mellem alig akar nőni..egyre csunyábban néz ki,hogy a hátam,vállam tök nagy a mellem meg nem is látszik,mert már a vállam is eltakarja szinte..
Sajnos beljebb van a mellem,mint a hasam,ezért nehezebben tudom megedzeni..Eddig arra jöttem rá,hogy nekem sokkal jobban lejjebb kell engedni magam,mint másnak,mert később kezd el dolgozni a mell izmom..nagy nehezen meg tudom edzeni,de akkor is inkább csak a külső részét! Táplálkozással kapcsolatosat ne írjatok,mert meg van,mindenem fejlődik kivéve a mellem!Mell edzés után tartok 1 nap szünetet és direkt nem mozgok semmit,csak eszek,hogy a legjobban regenerálódjon.
Nagyon lassú mozgással csinálom,3 sec negatív szakasz 1 sec megtartás,vissza is ugyanúgy..olyan 8-as ismétlésszámmal megy..általában ennyivel csinálom,mindig probálom nehezíteni,hogy ne tudjak 8-nál többet csinálni..
Van egy másik probléma amiről sose olvastam,így nem tudom mitől lehet.Én úgy vettem észre elég hamar regenerálódik az izmom.De valamiért egyik mell edzésnél nagyon bedurran,érzem a mellem,valamelyik edzésnél pedig szinte alig érzem és inkább a segédizmokban érzem a terhelést!
És ez hétről hétre változik,arra gondoltam hogy nem piheni ki eléggé és azért nem érzem,de a testem érzi,hogy kipihent és készen áll új edzésre!Valamikor heti 2x edzek mellre(fekvőtámasz,tolódzkodás) valamikor heti 1x,nem igazán vettem észre különbséget.
Nem olvastam végig a szöveget, mert sietek, szóval ha ezt már próbáltad, bocsi.
Tipp: előbb csinálj tárogatást, áthuzást, és csak utána fekvenyomást. 12-es ismétléssel, és MINDEN sorozat legyen nagyon megerőltető.
Ez talán segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!