Segítség! Mit tehetek ellene? Más a hasizmom két oldala
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mitől van az hogy a hasizmom eggyik oldalán az izom sokkal nagyobb és egy kicsit feljebb is van mind a másikon. ez engem nagyon zavar és érdekelne, hogy tudnék e ellene valamit tenni? olvastam olyat hogy genetikai okból de nem hiszem mert apámnak nem ilyen. egyébként ha számít:
Tenni nem tudsz ellene semmit. Nekem egy gyerekkori baleset miatt a jobb mellizmom alatti csont van pár milliméterrel feljebb, de nem tudok vele mit csinálni. Veled nem történt hasonló? Gerincferdülés, betegségek?
2013. szept. 14. 21:41
2/8 anonim válasza:
Éppen ezért genetika, mert nem mindenkinek olyan. Nem örökölsz mindent a fatertól, ezt ne gondold, hogy pont olyan izomzatod van, ugyanolyan izomtapadásokkal.
A hasizmok nagyságán tudsz változtatni, de az hogy egyenes legyen az megváltoztathatatlan! Nem tudod lefejteni az izmokat és arrébb tapasztani. Nézd meg Jay Cutlert, neki is olyan ferde. Ha lehetne változtatni, akkor szerinted a profi (legprofibb!) versenyzők nem tennék meg? :)
2013. szept. 14. 21:42
3/8 anonim válasza:
Sinead, ehhez nem kell betegség, sem balaeset, rengeteg embernek simán ilyen a hasima GENETIKAILAG!!
2013. szept. 14. 21:42
4/8 Sinead válasza:
Tudom hogy lehet ilyen, de egy gerincferdülés rendesen oldalba tud rúgni egy ilyen projektet.
2013. szept. 14. 21:44
5/8 anonim válasza:
az rátehet, de alapból ilyen az emberek egy részénél. Sok profinak is ferde.
2013. szept. 14. 21:49
6/8 anonim válasza:
Ja, pl. Cutlernek. Profiként már rég helyreállította volna, ha lenne rá módszer :)
2013. szept. 14. 23:39
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hát igazából van egy kis gerincferdülésem de az csak nemrég jelentkezett szóval nemhiszem hogy az
2013. szept. 15. 18:28
8/8 A kérdező kommentje:
viszont a melizmom is a bal oldali erősebb jóval mint a jobb. a balnak van ojan "pereme" hogy mindenki csodálkozik rajta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!