Ez megéri? (fehérje)
Figyelt kérdés
Láttam a kondiban PowerTrack Power Proteint 2900 forintért.1 kg.Szerintem nagyon korrekt ár,de nem kell vélni,hogy valami ismeretlen dolgot veszek,amiben a jó ég tudja,mi van?2013. szept. 14. 16:41
1/8 clint válasza:
???
900 grammos sztem, de megéri, nem a legjobb fajta fehérje de ennyiért mindenképp jobb a semminél.
2/8 anonim válasza:
Hát én nem nagyon ajánlom a szójás proteineket, mert a biológiai értékük is rosszabb, ösztrogén hormonokat is tartalmaz és allergén anyagokat is. De ezeket sokan vitatják, de én inkább maradok a tejsavóproteinnél.
3/8 anonim válasza:
hát a kompromisszumos megoldás mindig jobb mintha semmit sem csinálnál
4/8 A kérdező kommentje:
Montez,én úgy tudom,hogy ez ilyen kevert protein.Van benne tejsavó,kazein és szója.
2013. szept. 14. 17:03
5/8 anonim válasza:
Így van, de nagyrészt szója, ami max a disznónak kell, annak is azért mert 2 éve nem ettem disznóhúst.
6/8 clint válasza:
a felénél több a szója benne, kazein meg tuti minimálisat tartalmaz.... de fogyasztható. Ennyiért nem pénz. A teremben minden ilyen olcsó?
7/8 anonim válasza:
Egy olcsó tejsavó kilója úgy 3800 ft..
Ez pedig valszeg 900 grammos, tehát ez is 3k felett van. Nem éri meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!