Ferdináánd kérdése:
Kondisok ha izomgyulladásom van akkor az nem lehet egyre jobb úgye?
Figyelt kérdés
Úgyértem ,hogy hétfőnként szoktam mellezni és most hétfőn is voltam kedd reggelre olyan szintű remélem izomlázam volt ,hogy nem bírtam kezet mosni se ...tegnap már kicsit jobb volt és ma is jobb már mint tegnap de eddig mindig kb 1 nap alatt elmúlt vagy nem is volt..És ami érdekes ,hogy eddig csak a hónom alatt a mellem szélén éreztem az izomlázat most pedig végig az egész melkassomba még középen ott a csontnál is , és ma az edzőtársam mondta ,hogy csak nehogy izomgyulladásom legyen...Kösz ha elolvastátok:)2013. szept. 12. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!