Ferdináánd kérdése:
Kondisok ha izomgyulladásom van akkor az nem lehet egyre jobb úgye?
Figyelt kérdés
Úgyértem ,hogy hétfőnként szoktam mellezni és most hétfőn is voltam kedd reggelre olyan szintű remélem izomlázam volt ,hogy nem bírtam kezet mosni se ...tegnap már kicsit jobb volt és ma is jobb már mint tegnap de eddig mindig kb 1 nap alatt elmúlt vagy nem is volt..És ami érdekes ,hogy eddig csak a hónom alatt a mellem szélén éreztem az izomlázat most pedig végig az egész melkassomba még középen ott a csontnál is , és ma az edzőtársam mondta ,hogy csak nehogy izomgyulladásom legyen...Kösz ha elolvastátok:)2013. szept. 12. 17:26
1/11 anonim válasza:
Nem az "izomgyulladás" a fő veszély, hanem a túlzott izomszövet-szétesés ami veseelégtelenséget eredményezhet.
Erre keress rá és olvasd el ami ide kapcsolódik:
"SPORT, EGÉSZSÉG, ÉLETMÓD" rendészeti konferencia előadás kivonat
2/11 A kérdező kommentje:
Elolvasom de igazábol engem most ez a jelen helyzet érdekel...ha egyre jobb már akkor azért valószinű ,hogy izomláz?
2013. szept. 12. 20:08
3/11 A kérdező kommentje:
Elolvastam köszönöm hasznos volt.Hát igazábol táplálék kiegészitőt csak multiprot szedek ami szerintem biztos nem egézségtelen vagyis remélem meg edzés után iszok fehérjét de ennyi...vizeletem normális szinű nem barna hanem ilyen neon zöld de az a multiprotól, vizet is sokat iszok..hát remélem nem lesz baj és egy pár nap múlva tejlessen elmúlik
2013. szept. 12. 20:15
4/11 anonim válasza:
Az inakat terhelheted még túl. Önmagában az izomláz nem baj. Begyulladni meg nem szokott az izom.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem volt már izomlázam 1000 szer tudom ,hogy nem baj csak azért fostam be mert ennyi ideig nem szokott soha...És ezért kérdeztem hátha kapok valami okosságot.
2013. szept. 12. 20:23
6/11 anonim válasza:
Ha nagyon extrém a terhelés és lábazol mondjuk (nagyobb izomméret) vagy több testrészt terhelsz egy edzésen erősen akkor léphet fel a veseelégtelenség. Ez a legnagyobb baj ami lehet. A szokásosnál nagyobb fájdalom a szokásosnál nagyobb terhelés következménye. Ugyanígy izomszakadásokat is elérhetsz túlterheléssel.
7/11 A kérdező kommentje:
Na és akkor az utcsó kérdésem az lenne ,hogyha neagyisten túlerőltettem volna magam hétfőn mert akkor volt az az edzés és veseelégtelenségem lenne akkor arrol már tudnék nem ? És már egyre jobban múlik el a fájdalom szinte már nem is fáj
2013. szept. 12. 20:27
8/11 anonim válasza:
Arról tudnál, mert a sötét vizelet utáni lépés a vizeletürítés megszűnése. Tehát nem tudnál pisilni.
10/11 A kérdező kommentje:
Eszméletlen sokat pisilek egy nap azóta is :D elején neonzöld a multipro miatt aztán világossabat:) Kösz a válaszokat megnyugtattál:)
2013. szept. 12. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!