Étrend kiegészítő összeállítása (? )
Sziasztok. Segítenétek összeállítani egy étrend kiegészítő pack-ot? 25.000 Forint áll rendelkezésemre havonta szóval olyan termék kéne ami azt a hónapot kitölti, heti 4szer edzek, és Tömegnövelő Gyors szénhidrát(Carb-F re gondoltam) multivitamin( Vitabolicra gondoltam) és NO fokozó.
Ezekből szeretnék egy jó párosítást venni, amiből a multivitamint mindennap szedném a a többit edzés napokon a szűkölködés miatt.
oké. Egy multi 4-5 ezer forint, és száz kapszula.
Tehát egy hónapra úgy 2 ezer forint.
Egy olcsó tejsavófehérje kilója 4000 forint alatt van, számoljunk most 4 k-val. Te naponta megeszel kb. 50 grammot(menjen pihenőnapokon is, ha 25 k-d van!). 50x30=1,5 kilógramm :)
Ez 6000 forint.
8 ezer forintot költöttél multira és tejsavóra egy hónapban. Vehetsz még egy csomó mindent.
(most a szőlőcukrot nem számoltam, havi párszáz forint)
Étrend gondolom rendben van, ki van számolva(ugye?).
Én inkább kreatint vennék, mint fokozót, ha már el akarnám költeni a pénzem. De ez a Te döntésed.
Myprotein Impact Whey, mint fehérje 16-17 ezer egy ötkilós, ami hónapokig elég.
Alpha Men Multi vitaminnak, döntsd el, melyik kell, jóféle.
Kreatin is nagyon olcsó ott, szőlőcukor is van, NO fokozó helyett (hacsak nincs külön oka) inkább ízületvédőt, netán plusz c-vitamint vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!