Ti hogy eszitek a tojást?
figyelj már 47%-os idióta. Neked muszáj minden kérdéshez baromságokat írni? Húzzál már a kiskegyedre ennyi ésszel kisgyerek!
Megég a fehérje? Eszem megáll! A hús nem ég meg gyokér?
Pont hogy a denaturálódott fehérje tud felszívódni. A nyers tojásból szinte semmi nem hasznosul.
Nyers tojást ne egyél mert: szalmonellás is lehetsz, nyersen nem szívódik fel a fele sem és még vitaminhiányt is okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint.
:DDDDD Imádom, mikor Montez beszól.
Én egyébként mindenhogy szeretem. rántottába van, hogy rakok zöldséget is, vagy zabpelyhet. De néha hús-rizs mellé dobok még dísznek főtt tojást. Vagy kenyérre rádobom a tükörtojást meg pár zöldséget és szendvics lesz belőle. Legyél kreatív.
:)
Mert ha poénkodik valaki azt én is vágom és nincs vele gond, de ha komolyan beírja a baromságait, akkor ott már nagy a baj. És még valaki el is hiszi neki, majd rádöbben, ha kap egy jó kis szalmonellát és ülhet két hétig a budin.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!